Stiu ca exista. In universul asta aproape infinit care inca se extinde, si are sute de milarde de galaxii, cu sute de miliarde de stele, fiecare stea cu un anumit numar de planete, era si imposibil sa nu existe cel putin una care sa sustina viata. Exista milioane, daca nu cumva miliarde de civilizatii avansate, mult mai avansate decat civilizatia noastra. Daca sunt pasnici sau nu, nu pot spune, ca nu stiu, dar stiu sigur ca din milioanele de civilizatii, nu poate sa nu existe macar una pasnica sau una ostila, desi ma indoiesc, ca ar exista civilizatii ostile. Ce anume le-am facut noi oamenii? Explica-mi si mie te rog, ca sunt in urma cu stirile intergalactice.
De ce nu ar fi pasnici? Doctorul nu te place. "A fost facut un film de groaza intitulat Aliens. Ce insulta! Nu toti vor sa va invadeze!"
Depinde, daca au nave spatiale care pot ajunge pana la planeta noastra, probabil au si arme destul de evoluate ca sa ne nimiceasca pe toti, daca ar vrea.
Toata lumea asuma ca extraterestrii sunt automat mai avansati decat oamenii. Prea multe filme SF.
Iar daca ei sunt capabil de calatorie intergalactica, nu crezi ca ar avea ceva mai "puternic" decat o arma nucleara? Sau poate sunt mai inteligenti decat noi, si au investit in explorare, decat in arme.
Dar tu esti convins, sunt sigur ca nimic nu te va face sa iti schimbi parerea.
Donald Trump e un reptilian, apropo. Si aia sunt extraterestri.
Dacă exista sunt mai inteligenți decât noi! Și-au dat seama ca ne descurcam siguri sa ne distrugem rasa...ei vin doar după sa sărbătorească.
Te uiti la prea multe filme de genu, ) Extraterestrii vezi doar in filme si desene, in realitate aproape imposibil
Cu siguranta daca ar exista nu am avea sanse ( dar nu avem de unde sa stim daca au navete zburatoare ca in filme sau mai stiu eu ce ) daca aravea nu am aveasanse
Voi toti spuneti ca extraterestrii nu exista. Eu cred ca exista! Da, am avea o sansa impotriva lor, pentru ca noi, oamenii, nu o'm avea noi echipament ultra-galactic, dar suntem foarte inteligenti!
Stai linistit, ei sunt de mult timp. Daca au ceva cu noi nu e nevoie sa vina personal, pur si simplu pot schimba traiectoria unui meteorit spre noi si atat. SI in legatura cu ce-ai spus tu, noi nu le-am facut nimic. ))))))))
anonim_4396 întreabă: