| SERIALS a întrebat:

Am avut un vis urat. M-am speriat foarte tare. Mama, eu si sora mergeam si am ajuns la un pod. Din partea stanga a noastra venea un tren pe apa, iar mama a alunecat in apa într-o parte. Specific ca mama era inaintea mea, ea se tinea la suprafata dar cu capul in jos si eu am intins mana speriat ca sa o salvez. M-am trezit foarte speriat. Ce o fi insemnand acest vis? Alunecarea mamei in apa, trenul asta care venea cu o viteza mare? Mama se află într-o parte si chiar daca trenul trecea nu putea sa o atinga pe mama, in cazul dat pericolul este apa, dar tin sa specific ca apa o tinea la suprafata, dar nu ii vedeam fata mamei. Eu ma temeam caci nu puteam sa înot, dar am intins mana.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| morfeo a răspuns:

Stai linistit ca nu semnifica nimic. Le iubesti foarte mult si probabil ca iti e frica sa nu pateasca ceva sau te-ai gandit in ultima vreme la asta.

| anonimg a răspuns:

Mâncatul prea mult seara.

| Nilsson a răspuns:

Elementele din visul tău cum ar fi apa sau trenul sunt niște simboluri ale temerilor tale interioare care pot cauza o ruptură în relația dintre tine și familia ta.
Cunoscând ceva detalii despre tine (din mărturisirile de pe TPU, evident) situația din vis are o corespondență cu viața ta reală, pentru că înclinațiile pe care le ai le ai sau le-ai avut pot avea un efect negativ față de cei dragi ție.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și eu am visat ca eram în Mall ( într-un Mall nu știu care) și aveam niște teniși în picioare care aveau talpa care aluneca mult. Da mult. Pe jos era un fel de gresie și culmea ( tocmai în Mall) era înclinat și când am vrut să mă îndrept spre toaletă alunecam parcă eram pe gheață. Coboram cu viteză și la un moment dat pe acel coridor se face ușor stânga și cad în fund și continui să cobor pe "gresia" de pe jos și mă opresc lângă doi tineri ( un ea și un el) care se uitau la mine ca la urs.

-De la talpa asta de la teniși... Zic eu jenat. Ăstia doi râdeau în hohote.

Apoi mă ridic și din nou în picioare și continui coborârea ca pe gheață. În capătul coridorului era ușa de la wc, puteam vedea cum mă apropiam. Însă nu puteam opri și m-am izbit de ușa violent. Ușa s-a deschis și eu intram în patru labe în toaletă. laughing

Aici s-a terminat visul. Oarecum a fost amuzant.

| Ineys a răspuns:

Stai linistit. Daca trenul mergea pe apa si mama ta a cazut in fata lui e ok. S-a scufundat sub tren deci n-a lovit-o. Probabil a iesit la suprafata dupa ce te-ai trezit tu.

| TristanTzara a răspuns:

E un mesaj, ca ar trebui să înveți să înoți! De asemenea fereștete de cei ce muncesc la CFR!

| Bizon95 a răspuns:

Si eu am visat ca am ajuns in palat, si palatul era al meu, si eram inconjurat de 72 de virgine care imi faceau lap-dancing, dupa care a sunat ceasul sa ma duc la servici

de atunci URASC CEASURILE SI SA MA DUC LA SERVICI big grinbig grinbig grinbig grin

un vis nu inseamna nimic, insa cand e vorba de persoane apropiate care o patesc, ar putea fi inconstientul care se simte vinovat fata de respectiva persoana, asa ca ai putea sa ii acorzi mai multa atentie sau macar sa te gandesti ce ai putea sa faci sa se simta mai bine, cea mai simpla si mai clara treaba ar fi sa ii spui mamei ca o iubesti!