anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cateva intrebari:
Oare extraterestrii fac teste pe noi in schimbul tehnologiei lor?
Ne-au implantat cipuri care ne pot ucide cand apasa pe buton?
Au fost pana acum oameni in zona 51?
S-au mai intors?

Răspuns Câştigător
| GlowingShadow a răspuns:

Intrebarea 1:
Deaocamdata nu exista nici cea mai mica dovada ca E.T. ar face experimente pe noi. Toti cei care au facut asemenea declaratii s-au dovedit a fi mincinosi ordinari ( ca Adamski, Betty si Barney Hill etc.). E haios cum Adamski a vorbit despre excursii pe Luna cu ei, si povestea cum partea intunecata a Lunii e plina de paduri, lacuri si viata. Restul paranoicilor au fost cica pe Venus, apoi Marte, si tot se muta E.T. mai departe cum ajungem noi sau sondele/roverele trimise de noi ne arata ca nu exista viata inteligenta pe unde spun lunaticii astia. De aici se poate deduce cat de adevarata e povestea. Apoi, oamenii uita ca nu numai SUA are sateliti care pandesc Pamantul zilnic 24 din 24. Are China, are Rusia, are India, Franta, Germania, Canada si zeci de alte tari au fel si fel de sateliti pe orbita in jurul Pamantului. Chiar daca prin absurd SUA are tine secret vizitele lor, e imposibil sa intre nedetectat in atmosfera printre miile de sateliti militare, meteo, fel si fel de sensori etc. ale altor tari.

Intrebarea 2.
Nimeni n-a vazut sau examinat un cip extraterestru, in afara de unii plictisiti de pe YouTube & co. E ciudat cand sunt rugati sa dea "cipurile extraterestre" la examinat, ori dispare cipul, ori se dovedeste a fi a banala bucata de metal terestru.

Intrebarea 3.
Da, chiar si acum lucreaza oameni acolo, logic. Vorbim despre o baza militara secreta (ma rog, nu mai e asa secreta, dar bine pazita), unde s-au dezvoltat proiecte ca avionul spion U-2 (principalul motiv pentru care s-a construit baza in anii 50). Apoi, faimosul avion Blackbird tot acolo s-a nascut. Fiind o baza foarte bine pazita, normal ca se nasc legende demne de filme Hollywoodiene.

Oamenii care ignora atentionarile, semnele, in cele mai multe cazuri sunt arestati pe loc. Eu personal inca n-am auzit ca cineva sa fie impuscat de armata (desi au voie sa foloseasca forta letala), de arestari insa am auzit (chiar si cei de la BBC si-au incercat norocul, si n-au avut o experienta prea placuta). Oamenii nu inteleg ca e o baza militara unde nu se joaca dea OZN sau alte aiureli. Daca-ti faci de cap, suporti consecintele.

34 răspunsuri:
| T0T a răspuns (pentru Stell99):

Ai probleme, omule. Știința spre deosebire de aberațiile tale vine cu demonstrații.

| Stell99 a răspuns (pentru T0T):

Mda..Niste falsuri infecte.
De abia astept sa vad ce fata fac astia ca tine cand se face noua ordine mondiala. laughing

| T0T a răspuns (pentru Stell99):

"De abia astept sa vad ce fata fac astia ca tine cand se face noua ordine mondiala."
Deja văd că apar din ce în ce mai mulți idioți cu explicații aberante și banale care nu au niciun fel de demonstrație care să fie măcar logică. Îndobitocire cronică.

| Stell99 a răspuns:

Tu ala rational laughing
Ratiunea impusa de marile mase de primitivi.
Logic. laughing

Tu daca in viata ta nu ai citit o carte in care este prezentata pe larg teoria conspiratiei normal ca esti incapabil sa intelegi ce sunt aia iluminati si ce vor sa faca...

Deja am pierdut prea mult timp cu tine.