Asa cum ai invatat sa umblii, sa mananci singur etc., asa trebuie sa inveti si relatiile intime, pas cu pas.
Nimeni nu s-a nascut sa stie aceste lucruri. Toate se invata de la altii, cunoscatori.
Sarutul se poate invata de la o fata/baiat cu experienta!
Vorbesti cu o fata /femeie (preferabil mai in varsta, care a avut mai multi prieteni) si o intrebi daca n-ar fi dispusa sa te invete. Daca cauti un pic, vei gasi asemenea persoane, daca discuti frumos cu ele, doar intre patru ochi (fara sa stie si altcineva).
Dacă prietenia dintre un băiat și o fată se face fără principii, atunci amândoi se pot aștepta de la orice. Până și o clădire se realizează după o anumită arhitectură, după anumite planuri (de exemplu, nu poți să ridici o clădire cu mai multe etaje dacă temelia a fost concepută să suporte doar 1 etaj; și nici nu poți să te apuci de construcție dacă știi că nu ai bani ca să o termini).
Prietenia nu se face pe baza că unul sau altul nu știe să sărute, sau că nu este bun la pat. Ia-ți gândul de la astfel de fete ușuratice de care pământul este plin. Defectul lor este mai mare decât stângăcia unui sărut sau chiar a unei impotențe.
Orice om care îngăduie ca lucrurile de felul acesta să despartă o prietenie, atunci prietenia aceea a fost pe interes, sau este un om slab.
Și ar trebui să te bucuri că relația s-a sfârșit mai devreme decât mai târziu, când suferința ar fi fost mai mare.
Cartea"Iubește inteligent" îți va fi de mare folos și ție, și ei:
https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent
Ai inventat o ditamai poveste ca să-ți susții tristețea. Și-am ce-ai să faci?
Https://www.femeia.ro/relatii-sex/primul-sarut-acea-atingere-magica
Am găsit și în alte părți, dar la o căutare rapidă asta am primit primul rezultat.
Neah ideea e sa iubesti cand e timpul si sa pleci inainte sa fie prea tarziu
daca ramai atunci sa nu regreti si sa respecti locul
Stai puțin,adică dacă sărut o capra, o vacă, o pasăre, știu eu altceva decât o fată/bărbat, dupa aia aia vine după mine că ne potrivim? Asta e culmea poate că o fi și sărutul important într-o oarecare măsură dar sa nu exagerăm, consider că nu se rezumă totul doar la un sărut