Și eu am experimentat visul lucid.Doar că eu prima dată a trebuit să mă documentez, să învăț cum pot face asta, să lucrez în fiecare noapte, pe când fratele meu poate să facă asta de mic, fără efort.Nu doar anumiți oameni pot să aibă vise lucide, și toți oameni pot.Doar că unora le este mai greu și trebuie să mai lucreze la așa ceva.
Si tocmai asta voiam sa aflu, de ce eu nu a trebuit sa fac nici macar un efort? nici macar nu voiam asta adica da, e super smecher ca pot sa imi controlez visul sa apara si sa dispara tot ce vreau, doar ca eram curios de ce am putut face asta fara efort...in fine, o sa mai caut, multumesc de raspuns
Nimeni nu isi poate controla visele este o iluzie ca daca ai opri circulatia sangelui prin vene,o data programat acele vise in creier ele se deruleaza inconstient, desigur ca pare ca le controlezi in realitate creierul controleaza totul, tot ce isi place, ce simti, auzi, vezi etc este o iluzie produsa de creierul nostru
Trebuie sa te alaturi grupului Illuminati. Esti prea avansat pentru niste primate ca noi.
Si tu esti prea incult sa intelegi o simpla intrebare.Nu am zis ca as fi singurul om din lume care isi poate controla visurile, stiu ca sunt multi oameni care pot face asta, dar voiam o explicatie de ce eu pot face asta si altii nu... oricum, nu are rost sa mai continui, deja ti-ai fortat prea mult neuronii din iq-ul tau de 70 citind intrebarea mea. Spala-te pe fata si treci la Mario, copil de 12 ani!
Si eu patesc chestia asta....realizez ca e un vis si dupa imi controlez miscarile sau ma gandesc ce mi-ar placea sa se intample si fac acel lucru...iar daca nu imi place cum a iesit o mai repet o data. cand venea mama dimineata in camera sa ma trezeasca, o auzeam cand deschidea usa, dar eu inca controlam visul. de obicei pateam asta cand il visam pe un baiat de care-mi placea )) cred ca e o chestie super
Stiu,si mie imi place enorm chestia asta, mai ales cand visez ceva mai infricosator Doar ca nu stiu de ce unii putem face chestia asta, sa ne controlam visele, iar altii nu...
SoraXD întreabă: