| Yohei a întrebat:

Am citit foarte multe teorii despre moarte, ce s-ar intampla dupa aceasta si de ce imi tot vin ganduri sa mor mai repede, sa aflu mai repede ce se intampla dupa moarte, daca exista viata dupa ea, daca o sa traiesc ca intr-un vis, daca o sa iau viata de la capat, cu alte alegeri... Cum sa fac sa uit de asta? De vreo 2 saptamani tot asa sunt...(nu stiu daca am pus categoria corecta)

Răspuns Câştigător
| Hope1992 a răspuns:

Trebuie sa iei in calcul si posibilitea ca dupa sa nu fie nimic, sa fii ca intr-un spatiu gol si intunecat.
Traieste-ti viata aici cat de frumos poti si cand o sa vina momentul sa paresesti acest loc o sa afli si curiozitatile care te macina.Cauta un hobby pana atunciwinking.

| Yohei explică (pentru Hope1992):

Cel mai frumos comentariu! Apreciez!

| Hope1992 a răspuns (pentru Yohei):

Daca ti-a fost de ajutor, chiar ma bucur. Seara buna!

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ia pune mana si citeste carti despre cums atraiesti mai frumos si mai bine, poate iti schimbi gandurile despre viata si trai sanatos si fericit!

| king5151 a răspuns:

Daca crezi in Dumnezeu, totul o sa fie okwinking

| Yohei explică (pentru king5151):

Din pacate nu cred in el!

| InYourPants a răspuns (pentru Yohei):

Daca nu crezi in dumnezeu, de ce ar fi ceva dupa moarte? Teoria cu viata de apoi e una RELIGIOASA.

| InYourPants a răspuns:

Nu mai citi prostii si mergi atinge iarba

| Clabuc a răspuns:

Eh e normal sa te gandesti daca ai tot citit despre asta.Nu mai citi despre asta o perioada si o sa se linisteasca creierasul din scenarii. Toata lumea isi pune aceste intrebari de-alungul vietii.