Da de ce vrei sa vezi "aure"? Esti retardata? Si eu am citit pe internet multe dar eu m-am nascut cu ceva minte.altii se pare ca nu.
Nu este vorba de niciun yoga, e mult mai simplu. Se decupează una bucată coală A3 în forma unei roți; forma decupată se va lipi sau se va ține cu mâna la ceafă cu gaura roții cuprinzând capul; ultima parte constă în privirea unei oglinzi unde se va observa aura. Tare sau ce?
Mai eu am cunoscut persoane care au facut yoga, antrenamente, blablabla dar nici unul nu poate sa vada vreo auro. Unii spun ca da, dar daca esti putin atent o sa vezi ca fie sunt micinosi constienti fie inconstienti.
Imi pare rau, dar nu o sa poti sa vezi asta si probabil ca nici nu exista asa ceva.
Draga mara, am si eu o intrebare pentru tine:
Daca nu aveai internet unde mai citeai tu despre aura?
Mai bine foloseste internet-ul la ceva constructiv.
Nu fiica mea,ca să vezi aura sau ce draci vrei tu să vezi, îți trebuie rețeta mamei Omida cea Moartă de la mama ei, cea cu testicolele de șobolan evreu și hemoglobina calului virgin țigănesc.
Rețeta secretă(pe care am furat-o eu cu ani în urmă de la însăși mama Omida) este următoarea:
Se iau testicolele de șobolan și se freacă cu mixerul împreună cu niște zahăr.Pe urmă se ia hemoglobina de cal, se bate bine și se amestecă cu testicolele.
Apoi se pune la foc mic timp de 42 de minute.Pe urmă cu compoziția înCĂ CAldă faci un shake delicios și-l dai pe gât.
Pă urmă tragi un pui de somn și dacă a dooa zi nu vezi draci cu aure în cap pe drum, te las să îmi speli costumu` de pinguin.Și pe ăla de salamandră na.
Caută pe Google după "third eye awakening". Și nu te mai lua după toți oligofrenii de mai sus, că nu știu de ei, sărăcuții.
Sunt 2 metode:1. mergi intr-o camera super intunecata si cand ochii ti sau obisnuit cu lumina, incerci sa iti vezi mainenile si ceva stralucitor.
2.pui o persoana langa un perete gol, alb sau negru si incerci sa iti relaxezi ochii si sa te uiti in partea de la nas pana la frunte...al 2-lea pas se face cu multa rabdare, iar daca ai asteptari prea mari, e posibilsa nu mai poti vedea nimic. Bafta!