| Nickmm a întrebat:

Am citit pe net ca in 2020 pe. Luna se va construi un. Oras numit MetroCity, aici participa. America, Japonia, Russia. Voi credeti asta?

16 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Inca nu v-ati lamurit ca omul nu poate trai in spatiu. Toti astronautii care au fost pe statia cosmica nu-si mai revin dpdv fizic. Se pare ca anatomic, corpul se distruge iremediabil. Ce ati mai auzit despre cei care au stat cateva luni pe statia orbitala?

| Bacemi a răspuns:

Cred ca asa ceva e de domeniul fanteziei. Dar totusi sa stiti ca sunt multe tehnologii avansate care sunt ascunse omului de rand.

| alexutzu00791 a răspuns:

O sa am 29 de ani. Tot in vana o sa fiu smug smug

| Alex_7297 a răspuns:

Păi stai băăăăă adică nu mai murim în 2012? Hehe, totul e posibil, de ce să nu cred?

| danutzzz1992 a răspuns:

Eu cred ca star trec-ul este mult mai aproape decat ne-am fi putut inchipuii!

| HappyPills a răspuns:

Foarte posibil.
trehnologia va evolua mult pana in 2020

| Emena a răspuns:

Daca asa spune acolo.inseamna ca asa e; -j.sa stii ca m`as muta si eu pe MetroCitylove struck

| Palagandrei7 a răspuns:

Astronautii de la NASA au gasit pe luna apa.
In 2012 nu o sa moara planete, se v a schimba clima. Voi nu va uitati la stiri?
In viitor totul e posibil, tehnologia o sa evolueze mult pana in 2020

| Cristina_3547 a răspuns:

O sa traim si o sa vedembig grin

| Sadd a răspuns:

happy, nu e sigur nici ca a pus ala piciorul pe luna, nu vedeti ca acum cu atata tehnologie nu calca nimeni pe acolo? as putea garanta ca nu o sa exista asa ceva in urmatorii 50 de ani pe luna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia inchipuiesteti.sa traiesti in tuburi presurizate, care in regim de avarie functioneaza o perioada de timp. dupa aia mori subit cu serea de aer in gat.supces.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu deja am cumparat o garsoniera conf. 1, pe marginea craterului Spiru Haret.este si apa acolo.in sticla care a uitat-o Armstrong la ultima vizeta.si vreo cativa acri de sol selenar in jur pentru o livada.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cine stie ca astia(astronautii)sunt un pic mai redusi mintal ca si toate firmele astea(nasa)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e Japonia implicata orice e posibilsmug

| →βσσblėėŝ←׃╳ a răspuns:

Da este un film... Dar dinainte sa apara filmul se zicea ca in 2012 o sa fie sfarsitul lumii happySi de orasul acesta depre care zici tu nu stiu happy

| Nickmm explică:

2012 e un film. nu e sf lumi