Trebuie sa-i acopere si gura si nasul ca sa nu mai scoata sunete, deci nu poate repira pe nas(am incercat eu acum si daca nu imi acopar si narile tot se aude ''mmmmm''). Daca ar fi sa ma iau dupa scenariul descris de tine fara sa-i fac vreo modificare cum au facut ceilalti as alege moartea unui singur copil daca as sti sigur ca pe noi doi nu ne prind.Acum sa fim seriosi, ai alege sa moara doar un singur copil sau sa mori si tu si ambii copii? In al doilea caz sunt mai multe pierderi, inclusiv tu, si macar mai iti ramane un copil in primul caz. Dupa probabil ai trai o perioada in depresie ca ti-ai omorat propriul copil, dar te vei linisti cand vei vedea ca cel de-al doilea inca mai traieste si este fericit si te vei gandi ca ai facut alegerea cea buna ca ai reusit sa-i salvezi macar lui si tie viitorul.Eu doar am urmat scenariul tau fara a adauga alte elemente suplimentare.
PS:Totusi ma intreb, copilul ala chiar ar sta sa-l sufoc eu? Adica nu ar incerca sa scape cumva?
Dar copilul ala nu stie sa respire pe nas? Ca n-ai precizat ca ar fi racit.
Daca nu acoperi si nasul poate scoate zgomote, testeaza !
Mai profa de ce-mi strici bisnisu' ca te trimit cu caprele, cu narile libere poate scoate acel zgomot interior mmmmmm care e mult mai sonor decat cu narile astupate. Incerca si ai sa te convingi, dar ai grije nu prea mult ca vine SMURD.
Ii acoperea si gura si nasul(din greseala).
Nu pot, mai, sa-ncerc! Capcaunu' meu are 1, 96m si eu numai 1, 78 si nu ma pun cu el! Iar pe copiii altora nu ma bag.
Auzi? Da-mi un ied sa fac experienta. Macar ala, daca da in primire, e bun la tava.
Profa un ied ti-l fac cadou, nu ma risc sa-mi pierd cireada. 1, 96 are Capcaunu', olele muica, da' cu la-i hranit bre cand era mic, cu iezi?
Nu l-am hranit, frate! L-am trimis sa-si vaneze pranzul si cina. Ca ceai, stiu si eu sa fac!
Ce intrebare. Cel mai probabil cele 2 variante pe care le-ai spus Tu le-as lasa pe ultimul loc.-dupa cel putin alte 100 de variante. pentru ca nu au nici o logica.
Daca vin talharii am urm variante:
-le spun cu gura sa ia tot ce isi doresc (chiar cu riscul de a ne impusca pe toti 3)
-strig tupa ajutor in sepranta ca ii voi intimida.
-urlu la ei in sepranta ca ii voi intimida.
ps Nu exista : "cu siguranta te impusca" decat in filme.
In fine: -intrebare proasta -variante de raspuns la fel de proaste:
Iti pun si eu o intrebare de genul, ca sa intelegi despre ce e vorba.
Vin 100 de mascati inarmati pana in dinti (ei au luat prizonieri deja, sotia ta, copii tai, parintii si cainele tau). cu 3 galeti
Una plina cu ****, una plina cu puroi si celalalt plina cu sperma. Pe care te obliga sub supraveghere sa le mananci in maxim 1 saptamana, caci altfel iti vor ucide intregul familion -unul cate unul in chinuri -lent.
Ce faci mananci galetile cu ****, sperma, si puroi, sau asisti cum familia ta moare lent in decurs de o saptamana in chin, lent putin cate putin?
Îi fac o gaură în gât cu un umerașul de sârmă. Așa am văzut eu într-un film.
Da dacă moare, asta este, mai am unul. Și mai pot face câți vreau, că-s potent.
Prind căte un copil de picior, deschid dulapul și le dau în cap tălharilor.Așa mor și copiii și tălharii.
Nu stiu, eu caut doar sa ma salvez pe mine si copiii. I-as explica pas cu pas cum sta situatia si evident doar talharii nu o sa stea-n locuinta mai mult de 5-10 minute- timp suficient pentru ca pruncul sa detina inca un volum de aer convenabil astfel incat sa reziste in acel interval de timp.
Îmi iau o tigaie, mă ascund după ușă și când intră le dau în cap.
Deci, problemă morală, ar trebui să dau un răspuns gen, nu o să țin mâna la gura copilului, o să par o mamă îngrozitoare că îl bruschez, dar..., nu.
Sunt mai narcisistă de felul meu și probabil o să fac tot posibilul să mă salvez, prin urmare chiar să-mi ucid propriul copil.
Avand in vedere ca nu e o stiinta fixa, iar scenariile pot lua alta intorsatura, prefer sa nu ucid pe nimeni.
Scenariul asta se invarte in jurul reputatiei de killeri ce o poseda acei talhari.Cand intra in casa nu stiu cum de i-as recunoaste. Poate suna la usa si isi fac o scurta prezentare. Oricum in dulapul in care m-as ascunde cred ca as avea si o arma.Din moment ce mi-ar fi mirosit averile, cred ca as fi si eu constient de posibilitatea unu jaf armat.
Cine n-are copii e usor sa-si imagineze moartea unuia, cine-i are nici nu va avea in minte acea alternativa.
Cred ca cea mai buna varianta este sa inchid usa la camera, sun la politie, ies la geam si zbier cat ma tin plamanii "ajutor politia, au intrat hotii vor sa ma omoare" iar apoi presupunand ca a usa a fost sparta si au reusit sa intre sar pe ei si incerc sa trag de timp pana vin ajutoare
Buna.Eu in locul parintelui i-as face semn sa taca si sa nu tipe si i-as zic cat de incet s-ar putea: "Nu tipa si nu vorbi."(m-as asigura ca a inteles intrebandu-l bine dupa ce i-am zis acel lucru si ca el va da din cap afirmativ).Si ca si in orice situatie urgenta te ascunzi, dar nu la nesfarsit.Doar stii cum se spune: "Poti fugi, dar nu te poti ascunde".Iti dai seama ca talharii ii vor cauta prin casa, ca sa fie sigur ca dupa ce fura sau ce pacat or face sa scape de martorii oculari(ESTE UN SUBIECT DE CINEMATOGRAFIE).
Si in dulap e intuneric. Cum iti vede semnul? Foarte incet i-as vorbi si eu, cum ai spus tu, doar ca eu n-am dat detalii.
Toata intrebarea e de pe un site peste care am dat intamplator. Nu vezi ca e pusa in ghilimele?
Da, am observat dar am crezut ca este de pe un site unde sunt puse numai astfel de chestii. Dăăăăăh.
Da eu cred ca te-ai inspirat din filmul PIANISTUL in acel film un grup de evrei sa-u ascuns intr-un canal si mama la un copil bebelus ia pus mana la gura copilului sa nu ma-i plinga in momentul cand nemtii controlau peste tot si rezultatul final este ca a scapat tot grupul de evreii si necazul a cazut pe bebelush a murit asfisiat de mama lui, da in cazul meu in zilele noastre eu asi fi facut urmatorul gest cu hotii, as fi incarcat si eu arma si as fi tras direct in amandoii fara mila si gata ca ei nu stiu ca si noi avem dreptul sa avem o arma in casa doar suntem in sec 21, va spun eu ca in acest secol noua ordine mondiala vor baga un cip da tuturor celor din europa si veti vedea avantajele vor fi deosebite pentru ca tehnologia este prea avansata scanerul va citi cine esti nu vei avea nevoie de explicati ok o sa vedeti si o sa intelegeti voii
Imi linistesc copilul. Vorbesc cu el si-l fac sa inteleaga ca trebuie sa taca putin.
Foarte inteligent. Iar tilharii sint surzi, desigur.
NU poti vorbi cu el caci talharii sunt langa tine, in fata dulapului.
Bun, in primul rand, pentru protectia personala ma duc la magazin si-mi iau doua sau trei tigai Dry Cooker. Am auzit ca face minuni, poti darama muntii din loc, poti canta la doua piane, asaaaa ma intelegi? Trebuie sa te scape si de acei hoti. Pe copil il las sa planga iar cand deschide acel om usa, poc ii dau cu tigaia in cap, doar e facuta din materiale de ultima generatie nu? Mai ramane un hot care, cand aude, imediat iau tigaia ii scot acel maner( ala care il scoti si bagi tigaia la cuptor) si o arunci ca pe un frisbee asa ma-ntelegi? ii vine in cap si lesina. BUM BUM BUM, chem politia si gata treaba.
Ca orice parinte responsabil as detine arme de foc in casa. As da si copiilor cate una si am masacra talharii ce au intrat in casa.
As incerca sa fug cu cei doi copii si ma -as ascunde intr-un dulap sa-au intr-o camera cu cheie casa pot inchuia usa pana vine politia