| AnaMaria_2328 a întrebat:

Am dat intrebari, mai bine sa va abtineti daca raspundeti rau, si daca nu va pricepeti! si am dat intrebarea de mai jos, si toti raspund ca las-o impace, si cum pot sa las impace pe sora mea, o iubesc! si este STOMATOLOG! si fumatul este un pacat, si ce daca retraiesc pentru sora mea? NU, nu pot so las, vreau sa ma lupt ca sa nu fumeze, pentru binele ei! si am asteptat sfaturi, iar voi imi bagati sabia si focul inainte!

Răspuns Câştigător
| shadovv a răspuns:

I mi pare rau de nemultumirea ta! Comunitatea asta de **** e de vina. Majoritatea cred ca fumatul este un lucru normal. Lasa-i in pacea lor pe inadaptatii astia si incearca sa nu mai pui suflet pe raspunsurile trolilor. Pace wave

17 răspunsuri:
| BrokenWings a răspuns:

E foarte bine ca incerci sa iti ajuti sora dupa parerea mea :*
Pai ai putea sa o ajuti cu plasturi pentru. fumat (gasesti la farmacie), sau sa o faci sa compenseze tigara cu altceva (bomboane, seminte, saratele)
Incearca sa ii explici ca fiecare tigara scurteaza cu 5 minute viata si ca nu este bine pentru sanatatea ei si ca faci asta pentru ca iti pasa de ea si nu de tine!
Nu stiu ce sa ii faci mai mult :*

| Candy a răspuns:

Daca vrei sa nu mai fumeze sora ta incearca unii din plasturile alea sau ii ascunzi tigarile in alta parte sau o condvici tu sa nu mai fumeze si ii spui ca ti la binele ei si vrei sa nu pateaska ceva rau stiu cum e cand cineva cretin iti raspunde ceva care te scoate din minti am si eu o sora si cand cineva zice ceva prostesc ma enervez.Stiu cum e e dificil.Dar intr-o zi o sa se simte unpik rau si o sa aiba progleme cu plamani.Iar daca nimic nu o face sa nu mai fumeze convingeo sa se duka la doctor sa isi faca un control atunci ar vedea doctorul daca ar avea ceva iar trata mica proglema daca nu iar face un regim cand sa fumeze si cand nu.

| PhaseMorphXR a răspuns:

"fumatul este un pacat"

Ptiu, ce bine, am crezut si eu ca te preocupa, stiu eu... sanatatea ei, sau ceva de genul, riscul de cancer, emfizem, dar m-am linistit laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ana maria, daca vrei neaparat, baga cateva tigari in lapte natural.lasa-le sa se usuce, si baga-le in pachet.sa vezi ca se lasa.si cand isi ia altele, fa-i la fel.nu se intampla nimic rau, doar ca tigarile capata un gust ingrozitor si de cate ori aprinde una isi aminteste gustul ala.dar lasa-le sa se imbibe bine cu laptic.

| Angel0 a răspuns:

Eu cred ca fumeaza din cauza ta.

| NoChanceForUs a răspuns:

@larix,iti dau iar dreptate.Cu asa sora, m-as apuca si de baut, nu doar de fumat.laughing

| NoChanceForUs a răspuns:

Stii,sunt curios ce religie ai, Ana.De unde si pana unde fumatul este un pacat? Si daca ne critici pe noi, esti o ipocrita, parca Dumnezeu zicea ca nu ai tu dreptul sa judeci.Adica daca tot e sa respecti ceva, respecta tot, nu doar ce iti place tie.

| MadnessCaffe a răspuns:

Nu inteleg de ce te tii de capul surorii tale.Ea nu se baga in viata ta, tu de ce te bagi in viata ei? Are peste 18 ani deci poate decide ce sa faca cu viata ei.Veziti de viata ta si las-o in pace, daca as avea o sora ca tine m-as apuca si de droguri.

Răspuns utilizator avertizat
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

AnaMaria, ai cochetat vreodată cu ideea de a te împuşca?
Sau dacă nu, despre agresiune în familie soră-soră ai auzit?
Una dintre astea te va paşte în curândul apropiat.
Ioi mă... păi eu cred c-aş fuma două pachete în loc de unul dacă ai fi tu sor'mea.

| Autumn a răspuns:

Ma indoiesc ca dragostea pe care declari ca o porti fata de ea este o scuza pentru incapabilitatea de a ii respecta puterea de decizie sau cea de a accepta ideea ca este o persoana autonoma tie,pe care nu o poti controla,indiferent de masura in care ti-ai dori sa o faci.
Inainte de a adopta atitudinea de certitudine absoluta pe care pari sa o ai,cred ca ar fi sanatos pentru tine insati sa iti pui anumite intrebari.
Ca substitul al acestei „lupte", dupa cum o numesti tu, ai putea sa abordezi situatia intr-o maniera diferita.De exemplu,ai putea sa incerci sa discuti cu ea despre cauzele ce au dus la decizia sa de a fuma (poate fi vorba despre evenimente recente din viata ei,starea sa emotionala, etcetera), insa nu pe un ton atat de...militant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care ai bagat mai sabia fetei?straight face
Daca e stomatolog inseamna ca stie care sunt riscurile, nu o mai agresa in halul asta.Cred ca daca ma vezi pe langa ea imi pui piedici.
Ok gata m-am hotarat, set de reguli care le poti impune
1.Nu fuma
2.NU participa la adunari in care numarul masculilor il depaseste de 10 ori pe cel al femeilor.
3.nu-ti lua permis de conducere, si da iti iei trebuie sa promiti ca mergi cu ea doar pe trecerea de pietoni si trotuar.
4.Nu pune in gura alcool.
5.Sa nu faci donatii mai mari ce depasesc suma salariului tau impartita la un milion.
6.Repara-i maseau lu' @fanatic de pe TPU.hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu maseaua e pe bune sad imi dadeai fundita, o muiam in spirt si puneam compresa.

| VeVeriţaa a răspuns:

laughingfilosofie!

| Dmonik a răspuns:

Ma bucur ca mai e cineva care are aceeasi problema ca si mine(era sa spun ca mai exista o persoana ca mine, la naiba!): sotul e stomatolog si nu stiu cum sa-l conving sa ma lase de fumat.
E clar?
Te pup, Ana!

| Hombre a răspuns:

Draga fumatul nu este un pacat ci este un viciu, daca o toci sistematic la cap cu problema asta (este majora si responsabila) ai sa vezi ca in curand nu o sa te mai suporte.Sigur ca tu esti unidirectionala si nu te lasi mai ales ca fumatul il consideri un pacat ceea ce arata ca esti si foarte credincioasa.

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Cum adica "retraiesti?"Clipele unei copilarii zbuciumate?