Ati auzit vreo data de chestii modificate genetic?!? Ce e sigur e ca ADN-ul uman poate fi modificat dupa cum ne taie capul, prin simplu fapt ca putem taia o bucatica din ARN(o latura a ADN-ului)si adauga alta creeand astfel o mutatie.La fel de bine se poate modifica si gena Xq28. Oricum gena asta se "presupune" ca este responsabila pentru homosexualitate, dar eu cred ca e vorba de psihic si de mediul in care a trait omul.Cine simte ca are o atractie fata de acelasi sex poate prin simpla vointa sa se reorienteze, sa nege ceea ce crede ca este, pentru ca practic homosexualitatea este o boala inventata.Creierul uman este programat sa se orienteze spre ceea ce trebuie (de natura),dar poate fi influentat de alti factori externi ca de exemplu curiozitatea, care poate fi un factor destul de puternic pentru a-ti da impresia ca esti ceea ce crezi ca esti! E o problema de pshihologie, un om poate fi influentat sa creada ce vrea altu sa creada si aici sunt N exemple da dat!
E o dereglare a cromozomului, deci teoretic nu exista nici`un leac.E cum ar fi sa te nasti femeie si sa vrei sa te transformi in barbat. Insa nu toti care sunt "asa" sunt din cauza Xq28
Au bolile genetice leac? eu cred ca nu, ca daca unii se nasc asa atunci nu isi pot schimba ceva ce nu depinde de ei. Cei care aleg aceasta viata, probabil au si ei motivele lor. Sa nu uitam ca sunt un pic mai ok decat alte curente si stiluri care se perinda prin societate la ora actuala.