anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am inteles ca se vor interzice tatuajele si pierceing-urile in scoli. Ce parere aveti? Adica, mie mi se par mai decente decat pitipoancele care vin pe tocuri de 13, in colanti si cu decolteuri adanci sau buricul gol. Mai bine s-ar interzice grasanele in colanti.

10 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Subiectul nu merita discutat.

| William a răspuns:

Esti sigur de asta? Ce o sa se intample cu elevii care au deja tatuaje? Ii exmatriculeaza sau le decupeaza tatuajul cu bisturiul?

| anonim_4396 explică (pentru William):

Amenda 1000 lei laughing cica.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Acum inteleg de ce vor sa dea asa lege rolling on the floor, creste economia tarii de 5 ori daca le da la toti amenda asa

| T0T a răspuns:

Nu ar trebui să se interzică nimic atâta timp cât ești decent și cât nu faci pe altul s se simtă dezgustat sau prea excitat de tine. Mi se pare un lucru fenomenal ca elevii să nu mai aibă voie să se exprime prin ceea ce poartă. Mai înțeleg că unele școli impun o uniformă dar tatuajele și pierce-urile sunt lucruri care țin strict de corpul elevului. Mai înțeleg că na, mai sunt profesori cu mentalitate învechită și mai îți atrag atenția dar mai mult de o atenție este deja fenomenal, cum am spus mai înainte. Cum s-a întâmplat cu un fost coleg, i s-a impus să nu aibă barbă la școală (și avea chiar o barbă mică, să nu te gândești că era ca bin Laden). Păi în acel moment școala putea fi dată în judecată iar imediat după ce elevul a spus ce a spus(el avea și gura mai mare) au pus chestia asta în regulament ca să i-o închidă. E un lucru din punctul meu de vedere foarte negativ să impui cuiva cum să arate practic. Așa dacă li se pune piticul poate să tatueze elevii ca pe niște vite dacă tot au control asupra a cum arată ei și poate face cineva ceva sau ar face cineva ceva? Dacă se vor interzice astea și nimeni nu face nimic în sensul ăsta înseamnă că dreptatea e de partea lor și că ei au puterea de a controla chiar și modul în care arată copiii/adolescenții. Ar fi destul de trist, și un mare minus pentru țara noastră.

| Fatamuntilor a răspuns:

Eu zic ca si asa scoala permite prea multe.
Trebui putina decenta si respect.
Nu trebuie confundata scoala cu cluburile pe care elevii le frecventeza!

| OoBunnyoO a răspuns:

Si mie mi se pare un pic ciudat sa interzici tatuajele si piercing-urile, pana la urma nu vad nimic indecent cu ele. Intr-adevar, mai bine ar face o regula care sa tina de tinuta elevilor, decat de tatuaje.

| Radu284 a răspuns:

Hmm, ce ar fi si sa interzica ca profesorii sa dea meditatii elevilor lor?
A, stai, deja e interzis asta, da ii doare undeva de lege. Asa ca pe elevi de ce ar trebui sa ii doara de aceasta posibila lege noua?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiam ca scolile au devenit discoteci. nu mi se par "decente" nici pierceing-urile si nici colantii, in scoli.

| DanielCD a răspuns:

Cred ca doar tatuajele si cerceii(piercing) la vedere ar fi o problema;
Si imbracamintea indecenta se va "taxa"; dar diferenta este ca imbracamintea o poti schimba pe cand tatuajul nu!
Acum este vorba de o intitutie de invatamant unde se respecta o anumita conduita, un comportament!
Replica cu grasanele este rautaciosa si nu are nicio legatura; o dai in discriminare!
Dar cel mai bine intrebi directorul scolii ce se va interzice si de ce, pana la urma el va sti cel mai bine, nu, decat TPU?

Întrebări similare