Biblia e facuta dupa scrierile apostolilor. Primele 3 evanghelii (Matei, Marcu, Luca) au fost scrise inainte de anul 70, iar cea dupa Ioan, prin anul 95. Biblia are peste 5000 de manuscrise, iar in Vechiul Testament exista numeroase motive care apar si in cultura altor popoare. Ele sunt impartite la muzee celebre, biblioteca Vaticanului, etc.
Pai nu au scris pe hartii ca pe alea le luase Chuck Norris sa scrie autobiografia(sper sa nu se trezeasca vreun crestin vrednic si pur care sa ma numeasca hulitor la ce-a mai mica urma de umor)
Vaticanul ascunde secrete socante pe care daca le'ar dezvalui nu ar mai putea controla populatia in scopuri " religioase"
nu stiu ce sa iti raspund, sunt o un ateu desi sunt botezata in religia crestin ortodoxa, pe parcurs mi-am pierdut credinta.
acum fiecare cu cel doare
De multe ori ma intrebam daca apostolii nu au fumat iarba cand au scris Biblia !
Ei scriau pe niste suluri din piele lungi de aproximativ 8 metri, pe care le rasuceau in functie de ce voiau sa citesca.Pentru a le rasuci mai usor, sulul era pur pe un suport din lemn cu ajutorul caruia rasuceausulul.