| samiZiciPompier a întrebat:

Am luat un carton de oua din Mega, l-am deshis si am observat. cateva oua aveau pe ele gainat.
Sa fie oare ca gainile au o intelegere superioara asupra vietii, incat fac acest lucru intentionat?
M-a facut sa ma intreb daca acelasi lucru se intampla uneori si la femei cand nasc.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vecinii mei si-au maritat fata si e mare chef in cartier(stau in Ferentari).In urechi imi suna o melodie:"am norocul scris in frunte", pirandele danseaza.
Mi.am dat seama ca tu ai dreptate, ne nastem insemnati, ca acele oua pline de gainati.Nu toate femeile au parte de clisma inainte de nastere, unele sunt luate pe nepregatite.
Acele oua scoteau pui sanatosi, probabil ajungeau gaini de companie, daca odiotii de la ferma nu ĺe aruncau la gramada.Ce-ti este si
cu norocul asta!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Deloc amuzanta intrebarea... ai putea sa incerci alta dar probabil ti ai atins limitele

| FoxyM a răspuns:

Salutare! Acest lucru se datoreaza lipsei de interes sau de atentie a firmei care distribuie acest aliment catre alte firme sau supermarketuri.Pentru consum acestea trebuiesc sa fie spalate si in termen de valabilitate! In ceea ce priveste nasterile, femeia inainte de a naste, in uterul ei exista lichidul amniotic in care se dezvolta copilul! La nastere copilul iese ajutat de acest lichid, iar la urma copilul este curatat si supraveghiat de medici! Acesta este procesul nasterii, trebuie sa intelegi ca asa functioneaza.Meriti "a doua sansa"

| xerxes1 a răspuns:

Esti destept, n-am ce sa zic altceva.

| samiZiciPompier explică:

E o intrebare serioasa, pentru ca e legata de sensul vietii, care poate fi cautat oriunde.