| AntipaticuPreasfant a întrebat:

Am mai pus aceasta intrebare dar nu am primit multe raspunsuri!
E adevarat ca emo plang si mananca coliva la aniversari si petrec si mananca tort la inmormantari?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Tot la fel cum e adevarat ca cei trei purcelusi si-au construit casute si ca Motanul Incaltat era administrator de domeniu princiar.
Ah...si sa nu uitam marmota care invelea ciocolata in staniol.

12 răspunsuri:
| MeOMGirlOSTangelEAH a răspuns:

Nu ma de unde scoti astfel de lucruri laughing

| EdKode a răspuns:

Lol da de unde ai auzit asta? laughing

| Ernia a răspuns:

Nu.emo sunt doar adolescentii care vor sa fie mai tari ca ceilalti.care vor sa fie ca lor sa le fie acordata atentia maxima.Adika daca vrei sa fii emo nu-i sens pentru ca iti strici viata degeaba.

| ioanamaria56 a răspuns:

Nu, de ce ai crede asta?

| ILŞMM a răspuns:

Doamne.straight face

| Ştrumpfiii a răspuns:

Orice om plange, nu numai cei emo. laughing. Si nu, de unde ai scos.o?

| AllysaDeea a răspuns:

Doamne fereste cine tea pacalit in halul asta?

| iricool1996 a răspuns:

In clasa mea toate fetele sunt emo(nu se imbraca astfel dar deseneaza,vorbesc, plang, chiar se pozeaza emo) si te asigur ca majoritatea nu fac astfel de chestii(poate emo-istii get-beget).Din contra sunt persoane foarte vesele.

| jadir a răspuns:

Emo de fapt este un sindrom o afectiune care da stari depresive,apoi au aparut tot felul de formatii rock care au imprumutat cuvantul emo, si imbracamintea coportamentu gotic modificandul usor si uite asa au aparut, emo.Cum sunt manelele gen de muzica...care de fapt fura canta toate genurile de muzica spunandule manele.

Apache
| Apache a răspuns:

@ardnaxur1961
asa e ...toata lumea stie ca motanul incaltat era administrator de piscina!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

@Apache: Citez din fi-meu: Era salvamar de cada!(Motanul ala, adica!)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca,emo mananca cireasa de pe coliva si bomboana de pe tort.ei se duc la propriul mormant cu tamuie, sa-si pregateasca patul vesnic, iar la inmormantari plang de ciuda ca nu sant ei in locul cadeavrului.