Frumos scenariu. Foarte originală poveste, cu multă simbolistică, filosofie și sarcasm fin și savuros. Greu va fi s-o cuprinzi într-un titlu...
Ca o ciornă...
"Fericirea amară/la mâna a doua".
"Beatitudinea contrafăcută/înșelătoare".
"Ironia sorții".
"Satira zeilor".
"Viața-i un pamflet".
Iti dai seama cum o sa arate daca ii cumpara MGM scenariul!
Nicholas cage in rolul bogatanului cu BMW, ca el a mai jucat si in Gone in 60 seconds; in rolul tiganului il baga evident pe Johnny Depp, in locul maica-si pe Maia Morgensten, sa para ca are aroma balcanica, iar muzica tiganeasca o compune, binenteles, Ennio Morricone, ca el a compus si "Pentru un pumn de dolari", in filmul ala similar: Cel alb, cel galben, cel urat de restul...
Eu ma intrebam ce vor zice cei de la Mercedes!
Aia de la Mercedes sa faca bine si sa nu mai fie xenofobi!
Vreau să-ți mărturisesc ceva. Nu știu exact de ce, dar povestea ta mă foarte duce cu gândul la "Punguța cu doi bani". Chiar am vrut să-ți propun s-o numești "Punguța cu doi bani pe românește" (sau, dacă vrei, "țigănește").
Probabil titlu e tot ce le leagă, de aici și conexiunea de fapt.
Și îmi sună foarte ironic și românesc. Are savoarea aia unui film de comedie bun cu o tentă dramatică - umorul negru...
Cred ca as fi primul care s-ar uita la filmul asta
Eu m-as uita daca l-ar regiza Borat, nu Kusturica...
Retrovizoare
Ești nașpa. Eu încerc să fiu profundă aici și tu-mi dai cu firma-n cap. Ești nașpa!
Nu, pe bune, titlul "oglinzi" (Mirrors) e luat!
Retrovizoare nu!
Vrei sa fim (iar) Amigo do Brasil, ca ness-ul si lingurita?
Na mersi, mi-ai luat și ultima firimitură de self pride and unique being sau geva de genu'. Nu-mi place ness-ul, iar tu tot nașpa rămâi.
Și 'mă' rânjesc și eu ca tot omu', că altceva nu-mi rămâne .