Învață să gândești și să nu mai fi atât de credul. Renunță la prosti, la vrăjitori, popi, icoane „ făcătoare de minuni " și alte prostii. Cum poți fi atât de naiv. Scuză-mă că îți zic, dar astfel de șarlatani, ca popa ăla care ți-a zis că prezice viitorul, este un escroc care trăiește de pe urma fraierilor ca tine.
De ce nu te duci la un psiholog specilizat. Numai el va sti daca ai depresie sau paranoia sau altceva. El te-ar putea ajuta si nu un preot, care doar te baga in sperieti. Eu am fost la psiholog si conteaza enorm ajutorul unuia.
Chiar daca crezi in D-zeu, daca cate-ai Biblea, vede-ai ca si acolo sunt preoti care mint si fac desertaciuni deci nu fi asa de slab de inger si crede tot.
Pun pariu ca nu a zis anul, poate o sa fie peste 500 ani.
Asa, deci esti idiot. Zi-ne ceva nou. Si eu pot sa iti zic ca vor fi mai multe razboaie. Deja sint j'de mii de razboaie peste tot. Presupun ca i-ai dat si bani cretinului ala. In alta ordine de idei, du-te la un psiholog.
Nu te mai uita la televizor.
Deja username-ul ma face sa cred ca esti dus cu pluta.
Cum predictia acelui prezicator nu s-a adeverit, inseamna ca te poti relaxa, ca nu mori curand, mai ai vreo 90 de ani de trait!
Ai un diagnostic psihiatric sau e doar părerea ta?
În caz că nu ai un diagnostic psihiatric, poți lua măsuri pentru a avea niste puncte de plecare.