| adrew a întrebat:

Am niste intrebari:
1.informatia poate exista fara materie?
2.ce nr de ordine are cea mai mica particula de materie descoperita pina in prezent( stiu ca aproximativ 300)?

Răspuns Câştigător
| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

Atom- Molecula- (in chimie organica) Celula- tesut organic- organ- organism.

10 răspunsuri:
| Shammal a răspuns:

Cu siguranta exista, exista realitati imateriale

| adrew explică (pentru Shammal):

Eu ma gindeam ca daca informatia nu poate exista fara materie, iar structura materiei ar fi infinita, fiecare particula de materie fiind compusa din alte particule mai mici, atunci noi dupa moarte am avansa "mai adinc" pe particule mai mici si am deveni indestructibili, respectiv si Creatorul ar fi din niste particule sau energie foarte fina, asta o idee de-a mea fantastica, altfel stim noi ceva despre realitatea imateriala in afara ca este localizata in spatiul cosmic deoarece e unic?!

| Miauti a răspuns:

1. informatia energetica - atat timp cat energia este nelimitata

| adrew explică (pentru Miauti):

Pai cosmosul cred ca are energie nelimitata

| RAY a răspuns:

1 cred ca informatia este energie

2 nu stiu

| BogdanelululTheGodfather a răspuns:

1 Greu de spus!
Informatia poate exista fara materie, dar nu poate fi stocata fara materie.
2 Nu prea inteleg ce vrei sa spui, daca te referi la cea mai mica unitate de masura, atunci, yoctometrul, care este a 1000000000000000000000000 (10 la puterea 24) dintr-un metru.

| adrew explică (pentru BogdanelululTheGodfather):

Pai merge asa in ordine descrescatoare: atomul, nucleul atomic, nucleonii, quarcul... mai departe nu stiu, cite asa feluri de particule sint la moment cunoscute, si exista particule fundamentale (s-a demonstrat?)sau si acel electron este compus din ceva si tot asa pina la infinit?

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru adrew):

Nu se stie exact. Quark-ul este o particula fundamentala, deci nu are o substructura (este posibil sa nu se fi descoperit inca una), la fel ca electronii. Nu iti poate da nimeni un raspuns precis la intrebarea ta.

| adrew explică (pentru BogdanelululTheGodfather):

Eu intuiesc structura infinita, nu exista particule fundamentale, asa cred
dar mai mare ca atomul e celula probabil, apoi structurile din celule, organisme vii? sau gresesc? aici chiar nici nu stiu ce sa gindesc

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru adrew):

Atom- Molecula- (in chimie organica) Celula- tesut organic- organ- organism.

Răspuns utilizator avertizat