Aminadab, ai uitat de articolul din Times care scria ca Biserica Catolica a recunoscut ca Geneza nu e adevarata? Chiar sustin una si aceeasi?
Puteai sa astepti linkul, si dupa aia sa dai stupidul, Oliana.
http://www.tpu.ro/......in-geneza/
Cu cat cercetam mai mult, cu atat apar mai multe necunoscute, e ca un sistem de n ecuatii cu n+1 necunoscute.Nu avem datele initiale si atunci totul devine teorie, pe care avem dreptul sa o admitem sau nu.Creationistii nu despica firul in patru, stiu una si buna(crede si nu cerceta) Oricum, orice am alege stim sigur un mare adevar al unui om de stiinta, spus inainte de a muri:stiu ca nu stiu nimic!
Nu cred in evolutionism. e cea mai absurda idee. dar nu sunt nici ateu. cred in Dumnezeu, dar nu in cel predicat de biserica: varianta Oreste, Melfior Ra, Branc etc. Totusi, cei care vor sa ramana atei si sa nu creada in evolutionism, le recomand varianta miscarii raeliene
Teoria evolutiei este total ilogica. Daca se intra in amanunte vedem ca nu " se pupa " nimic ca nu are logica nimic.
Teoria creatiei pare mai aproape de logica. Aici a fost pus Dumnezeu " responsabil " de tot. O varianta de inchis discutia!
Eu unul chiar sint interesat de asa ceva iar singura explicatie gasita de mine este creatia facuta intr-un laborator... De cine? cum? de ce?
Daca ne uitam la tot ce inseamna viata pe planeta aceasta, la cit este de structurata si dezvoltata nu pot crede ca doar accidentele genetice au dus la dezvoltarea aceasta. Asta in cazul ca accident genetic nu inseamna minune genetica!
Dar cel mai simplu este sa ne uitam la asa zisul inceput cind din " lumea moarta " a aparut primul organism viu... Cum s-a facut " invierea "? Ce "accident" a fost? cind prima bacterie, celula a primit viata?
Intrebari grele, raspunsuri grele...
La Geneva se desfasoara un experiment care nu cred ca va lamuri nimic. Sintem prea mici sa intelegem...
A fost rasturnata pe naiba. stiinta lucreaza pe ea, biochimia, medicina lucreaza pe ea. 99% din scientists o aproba, restul ne prea ocupandu-se de asa ceva si necrezand din motive religioase sau habarniste. o parte din ea (din ce in ce mai mare) e testata in laborator sau observata in natura/istorie. e o teorie la fel de solida ca teoria gravitatiei.
auzi la ala, pseudoteoria zeului magic e mai logica decat evolutia. amice pune mana si vezi cu ce se mananca evolutia si apoi sa faci remarci din astea sinistre. nici cu logica nu le ai. "Because it's a lot easier to read one book than a bunch of hard ones".
@oliana-sa inteleg ca tu ai dreptul de fiecare data la cate doi stupizi, sau mai ai si un alt cont? asta am observat de atatea ori de cand tot dai stupizi, mereu apar cate doi.banuiesc ca Raluca stie si de celalalt cont, nu? sau expertii au dreptul moral de a avea cat mai multe conturi pentru a imparti voturi stupid4e cand cineva nu este de acord cu ei?
Teoria evolutiei nu a fost rasturnata, de moment ce e testata, obserivabila (vaccinuri, anticorpi, etc). ziarele abia asteapta sa scrie ceva senzational care prinde la ignoranti religiosi. romania e cea mai religioasa tara din europa, motiv pentru care o stire cu adevarat stiintifica nu are mare succes, pe cand un zvon din asta, o manea, un nor in forma de cruce sau noua preocupare a lui naomi imediat prind la prostime.
si am destul de multa experienta in unele domenii incat sa nu consider pe cei care neaga evolutia altfel decat niste ignoranti neinformati.
Babacunene întreabă: