Nu neaparat, dar iti e greu sa treci peste handicapul asta, trebuie sa ai motivatie si putin ajung sa aiba chiar daca nu sunt ratati in copilarie
in plus, majoritatea parintilor sunt IMBECILI si le spun copiilor prosti, indiferent daca sunt sau nu, asta le distruge respectul de sine si asta e o imbecilitate absoluta
sper ca se observa ca am spus majoritatea... nu toti parintii au capul bagat pana sus unde soarele nu patrunde, insa din pacate nu sunt multi
Nu neaparat, o marocanca din Olanda a primit cand era mica trimitere catre scoala ajutatoare. A ajuns sa lucreze drept consilier stiintific pentru Universitatea din Amsterdam.
Un profesor universitar olandez a inceput cu scoala de meserii, pe urma a urmat invatamant superior.
Alta incepand cu scoala profesionala, a ajuns la LLM: https://www.uva.nl/......ahimi.html
Nu. Insa este un element important. Baiatul care a primit atentia mamei sau a mai multor femei din viata lui cand a fost mic este mult mai increzator in fortele proprii si va sanse de succes mai mari in viata. Insa unul care este din start un ratat, ii va fi greu foarte greu sa-si revina, dar impactul infrangerii nu va fi atat de mare, insa sansele de succes vor fi mari. Gandeste-te la campionii mondiali care sufera prima lor infrangere tarziu in cariera, nu-si mai revin, nu mai au aceiasi agresivitate in joc. Deci inceputul conteaza, este baza personalitatii.
Eu pot oferi un răspuns pentru că am avut copilăria marcată de două stiluri de educație, cea oferită de tatăl meu și cea de bunica mea. Bunica mea a fost blândă, grijulie și iubitoare cu mine, tatăl meu a fost dur și violent, dar de multe ori încerca să mă corecteze cu violența lui. Influența bunicii a constat în faptul că am avut tandrețe, dragoste, înțelegere de oferit pentru cei din jur, influența tatălui a constat în faptul că am fost crud, încăpățânat, dur. Deci părinții tăi pun semințele viitorului tău atunci când te educă, de la ei pleacă totul. Mai contează și genele tale, e adevărat! Dar e o coincidență prea mare în faptul că m-am comportat exact așa cum m-au tratat părinții/bunicii mei. Oricât de proastă ar fi combinația ta genetică, dacă ești educat cum trebuie ai mai multe șanse să te descurci în viață.