| Anonimul122 a întrebat:

Am o intrebare, doare cand mori, ma refer cand constiinta praraseste trupul, / Fara Jigniri mersi

16 răspunsuri:
| mikibai456745 a răspuns:

Logic ca nu doare. odata ce trupul e lipsit de viata nimic nu te mai doare.

| Gizăz a răspuns:

Întrebi viii dacă doare când mori?! Wtf?!

| William a răspuns:

De unde sa stim noi, crezi ca am mai murit pana acum?

| Calvin199s5 a răspuns:

Te referi la suflet tu, conștiința nu moare cum vrei sa moara, nu e logic sau ce? Noi suntem muritori într-un fel, dar nemuritori în alt fel.
Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce mori nu mai doare nimic. Inainte, imediat, depinde ce tip de moarte ai. Daca e prin tortura de exemplu, doare. Acum unii au pareri diferite. Fiecare crede ce vrea. Nu vom sti pana nu vom incerca...

| Encefal a răspuns:

Prietene, eu nu vad nicio intrebare aici. Ar trebui sa doara cand esti mai ingust in creier decat in anus.

| Anonimul122 explică (pentru anonim_4396):

Aha, ma refeream la o moarte directa, stii ceva care sa dureze 1- secunda gen, cand esti lovit de o masina, etc

| Anonimul122 explică (pentru Encefal):

Aha bun, tine-o pentru tine

| Anonimul122 explică (pentru Calvin199s5):

Mersi de raspuns

| Anonimul122 explică (pentru mikibai456745):

I bun atata am vrut stiu mersi de raspuns

| Mădă0611 a răspuns (pentru Anonimul122):

Cand esti lovit de masina, bineinteles ca te doare, chiar daca mori imediat, probabil doare si daca iti tai capul cu drujba. laughing

| Anonimul122 explică (pentru Mădă0611):

laughing) asta voiam sa stiu, stii ca am auzit la altii, ba cand mori nu simti nimica,

| suffarstar a răspuns:

Orice impact asupra corpului e dureros,doar daca e ceva foarte imens,de exemplu daca te striveste ceva sa te faca sos,asa ma gandesc ca nu ai mai simti nimic,pur si simplu te-ar aplatiza. Sunt si morti usoare, cum ar fi axfisierea (in cateva minute intri in coma cerebrala si salut ) sau inhalarea de substante toxice (autoeutanasiere).
Nu stim cine suntem, ce e acea constiinta. S-au scris carti (vezi Arta de a visa) dar nu pot fi decat experimentate, stiintific nu s-au gasit dovezi, sau si daca s-au gasit nu sunt inca luate in considerare.

| Anonimul122 explică (pentru suffarstar):

Aha, chiar la asta m-am gandit, si eu mai ales cand ramai fara aer, ma refer la spanzurat, stii parca se face totul asa devine mai intuneric si in ceata nu stiu cum sa zic asa, oricum ar trebui studiate astea detaliu cu detaliu

| MskDesign a răspuns:

Nu prea vad sensul unei astfel de intrebari.Tu ceri la cei vii sa iti raspunda la o intrebare ciudata si anume daca simt durere cand constiinta paraseste trupul.Nu ti se pare un paradox?

| Anonimul122 explică (pentru MskDesign):

Chiar este de asta am si pus acesta intrebare big grin