| NoChanceForUs a întrebat:

Am o intrebare existentiala: presupun ca ati auzit de teoria lui Adam Nu-Stiu-Cum conform careia raspunsul universului, al vietii si al orice este 42.Intrebarea mea este de ce este atat de cautata chestia asta, cand in primul rand a fost doar o idee de film(foarte iubit ce-i drept) si de ce 42? Adica un raspuns al meu(debitat de mine insumi) ar fi ca nu exista intrebarea, deci direct nici raspunsul.De mentionat ca 42 este unghiul sub care apare curcubeul pe cer datorita prismei de picaturi, in matematica are iar multe particularitati, si in informatica, mai este timpul(in minute) in care ai trece dintr-un capat al pamantului in cealalta parte(o teorie ca asta gasiti evident pe wikipedia), Ma'at la egipteni are 42 de "cerinte"...etc.Dar matematic daca ne gandim se leaga de aproape orice.Deci,in final, de ce este 42 raspunsul la univers, viata si orice?(exceptand faptul ca nu avem o intrebare concreta)

20 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Nu stiu frate de nici un 42 decat atunci cand imi cumpar pantofi. Kama sutra, cam paci', cam o s-o imbulinezi @Mr. Smit că de la 42 de ani prietenul tău de destrabalare o sa ceara mai multa odihna decat instructie intre picioare, imi spui la anul' cand il inchei pe 43. laughing

| NoChanceForUs explică:

Intr-un film!

| NoChanceForUs explică:

@crinu nu sunt nici leonard nici vasile nici nimeni.Nu am vorbit de sfarsitul lumii ma.laughingAm mai raspuns la vreo 2 cu imbecilitatea asta buna de mictiune.Eu vorbeam doar de numar.Da, japonezii cred ca e un numar ghinionist pentru ca simbolizeaza moartea.Iar eu sunt nascut in a 3-a, deci 42 multiplu, sunt al 3-lea la catalog, am luat premiul 3 si tot asa.(Ba chiar m-am apucat sa calculez relativitatea apreciata de mine intr-o ora cand ma distrez si ghici ce? 10 min=42 sec de relativitate.

| NoChanceForUs explică:

Aia legata de hinduism si budism?

| NoChanceForUs explică:

Da,suna interesant si asta.laughing

| NoChanceForUs explică:

Pai depinde...eu cred ca mr. Smith se refera la Tantra-Calea Sexului.laughingCare e un fel de Kama-Sutra.happy

| NoChanceForUs explică:

Calea Extazului.Scuze,ma uitam la poze.laughing

| NoChanceForUs explică:

Pai atunci prinde viteza luminii ca sa reusesti relativitatea si atunci o sa treaca sute de ani pana sa treci tu de 42, @smith. Din nou, 42 de salveaza la ananghie.Si din angoasa.laughing

| NoChanceForUs explică:

@Skip,stiu toate aceste detalii la fel de bine cum stiu si filmul.Intrebarea era de ce este asa de celebra "teoria" asta.

| Angel0 a răspuns:

Ceva adevar este in chestia asta.De exemplu 42 port la pantofi.Sa fie doar o coincidenta? Era sa uit, m-am nascut la 42 de saptamani.

| NickiMinaj a răspuns:

Sincer? nu, n-am auzit. sad traiesc in ceata.

| bye a răspuns:

42 este raspunsul la viata, Univers si toate cele. Insa, este doar o gluma care apare in cartea lui Douglas Adams, "Ghidul Autostopistului Galactic" (The Hitchhiker's Guide to the Galaxy). Autorul insusi a recunoscut ca nu are nicio legatura cu vreo teorie asupra lumii si ca s-a gandit la acest numar in timp ce-si fuma pipa in gradina.

http://en.wikipedia.org/......8number%29

| ema69 a răspuns:

Daca e asa cautata nu inseamna si ca are vreo importanta majora.Nu vezi ca ne incurcam in lucruri marunte, de 2 lei, si trec neobservate adevaratele valori?

| RS4 a răspuns:

Nu te mai lua dupa toti desteptii! si eu stiam ca in 2000 e sfarsitul lumii! asa se zvonea cand eram mic!

| Bastet a răspuns:

42 is so mainstream...

| George2000_6958 a răspuns:

Auzi ma.Eu pun intrebari si tu iti bati joc de mine? Esti destul de nesimtit.Du-te cu intrebarile tale la cineva care accepta fitele tale :l.Pa!

| Adorable a răspuns:

Este vorba de numerologie, din 7 in 7 ani
La 7 ani copilul merge la scoala, la 14 isi face buletinul, la 21 isi ia carnetul de masina si tot asa! Se spune ca 42 este un numar periculos in numerologia anilor unei persoane.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost calculat. De cel mai mare computer din lume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu sigur nu esti leonard 2012?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au existat 42 de tentative de asasinat asupra lui Hitler happy