anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare importanta, Daca raspunde vreun crestin, rog sa fie foarte documentat!
Imi spun oamenii din biserica ca, vaccinul va fi obligatoriu in toata lumea si in el se afla semnu fiarei.
Este adevarat? Stiu ca nu va fi ceva fara sa stii, ci alegi pe propria constiinta...

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Nu e adevarat. Semnul va tine de un numar, 666, si va fi pus pe mina dreapta sau pe frunte. Si, da, cum spui, va fi o alegere a propriei constiinte. Nu trebuie sa fii foarte documentat ca sa stii asta, o simpla citire a ultimei carti a Bibliei, Apocalipsa, te va face sa intelegi asta.
Ce zic unele guri din biserica, nu inseamna ca e si adevarat.
Ti-am spus acestea pentru ca sunt un crestin ce, cred eu, sunt binisor documentat.

32 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Doar daca vaccinul va fi obligatoriu inseamna ca e pus la cale ceva. Cand nu e obligatoriu fiecare decide. In uk un pacient care sa oferit voluntar la vaccin in faza terminala a ajuns la urgente cu probleme de coloana grav. Firma producatoare zice ca nu e responsabila de efectele secundare timp de 4 ani de la insertie. Asa ca decide tu daca vrei vaccin si ce manevre invarte industria farmaceutica

Bula
| Bula a răspuns:

Nu fier, ci glucoza!

| darrio2007 a răspuns:

Cand pui botu la ce spun cei din biserica, e grav.

| RoCkKiD a răspuns:

Astia tai de la bierica trebuie sa inceapa sa isi citeaca biblia. In biblie scrie ca semnul ala trebuie sa fie la vedere, pe mana sau pe frunte si trebuie acceptat de buna voie. Daca te prinde unu pe strada si ti-l stampileaza pe frunte esti ok(cel putin conform bibliei).

In plus, ca sa fie semnul fiarei trebuie sa nu mai ai voie sa vinzi sau sa cumperi nimic fara el, altfel nu e cain biblie si vi se duce povestea.

Nici macar credinciosii nu mai sunt ce erau pe vremuri...

| anonim_4396 explică (pentru RoCkKiD):

Sa sti, chiar sunt foarte multi care au interpretat Biblia gresit.
Eu de aia nu mai merg la biserica, nu mai ma atrag acei oamenii, la mine s-au certat in Biserica oamenii pe putere, cine sa ramana predicator, sau in functie, asa ceva m-a facut sa nu mai merg la biserica.
parintii mei sunt babtisti.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu mai asculta oamenii din biserica. Nu sunt cei mai isteti.
Drept dovada imbecilitatile pe care ti le zic
Iar tu clar nu par suficient de istet sa verifici ce iti zic altii.

| sierra1 a răspuns:

"Daca raspunde vreun crestin..." - alte categorii au voie să răspundă?

| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

Oricine poate sa raspunda, vreau doar un raspuns concludent.
Multi crestini raspund gen: ''Roaga-te si vei afla''

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

"vaccinul va fi obligatoriu in toata lumea si in el se afla semnu fiarei"

așadar vaccinu NU a apărut incă dar tu știi că in el va fi inclus... cum spuneai, semnul cui? Așa-i că glumești?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Iar pui botul la lunaticii aia...

| Wr3nch a răspuns:

Normal ca nu e adevaratlaughing Dar de la oameni indoctrinati de biserica nu ai ce sa vrei lol, isi dusi cu capul si gandeste popa pentru ei. Ce dovezi au ei ca e asa? Doua video-uri conspirationale cu Bill Gates puse de analfabeti functionali pe YouTube? laughing)

| johnnny123 a răspuns:

Intreaba-i pe oamenii de la biserica daca stiu care este raportul dintre numarul oamenilor salvati de vaccinuri si numarul oamenilor omorati de vaccinuri.

Haide sa-ti dau cateva cifre, ca sa le prezinti data viitoare cand cineva iti mai spune ca vaccinurile sunt semnul fiarei.

Inainte de introducerea vaccinarii, urmatoarele boli ucideau anual in SUA:

Variolă: 30 000
Difterie: 21 000
Pojar: 530 000
Oreion: 162 000
Poliomielita: 16 000
Rubeolă: 48 000

Dupa introducerea vaccinarii, cifrele arata asa:
Variolă: 0
Difterie: 0
Pojar: 69
Oreion: 5, 311
Poliomielita: 0
rubeolă: 5

Parca se observa o mica imbunatatire, nu?

In plus, cifrele de mai sus se refera la SUA, o tara civilizata. La nivel global cifrele sunt mult mai mari, iar bolile care se pot preveni prin vaccinare sunt mult mai multe.

Asa ca inainte sa asculti toti pitecantropii indoctrinati religios care au ramas cu mintea in evul mediu, poate ar trebui sa asculti expertii care si-au dedicat viata stiintei si au salvat zeci de milioane de oameni.

| anonim_4396 explică (pentru johnnny123):

Te-a trimis putin sa faci propaganda vaccinului sputnik?

| CostinAlamariu a răspuns:

Sfatul meu in calitate de crestin este sa nu pui întrebari legate de crestinism pe TPU fiindca n-o sa primesti prea mare ajutor. Roaga-te si fii sigur ca ai un duhovnic bun care sa te îndrume.

| suntserios a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Tu ai citit ca.catul asta de intrebare de dai ca.catul asta de raspuns. Oai ce stie duhovnicul ala de vaccin. Cibe spanacul masii e duhovnicul ala sa dea el cu parerea despre vaccin?

| CostinAlamariu a răspuns (pentru suntserios):

Nu e nevoie sa te enervezi asa. Du-te la un spa ca vad ca esti cam tensionat. Poate si la o sauna ca am auzit ca relaxeaza happy

Normal ca ma enervez cand aud cat de idioții sunt unii de iau sfaturi despre vaccin de la popa... In anul 2020. *** 2020 si voi liati sfaturi despre vaccin de la popa.

| anonim_4396 explică (pentru CostinAlamariu):

Acum intervin si eu un pic. E o prostie sa te increzi in Preot, ala care e crestin doar cu numele, nici macar predicatorii nu mai sunt crestini, e o lupta pentru interese si putere.
Crede-ma nu te poti increde in ei, sunt parsivi cu toti chiar daca par sfinti.
Eu am trait de mic in biserica, povestea mea e trista, acum mi-am pierdut interesul complet, pastorii de la mine se certau pe putere, s-au batut in biserica!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Si nu la orice cult, protestanti! iti dai seama?

Oh nu baieti, e [anul curent]. Voi stiati ca e [anul curent]? Cum puteti sa faceti asa ceva in [anul curent]

Tot n-ai fost la spa?

| CostinAlamariu a răspuns (pentru anonim_4396):

Frate tu esti protestant. Ce naiba imi pasa mie de pastori. Sa se duca undeva toti pastorii si predicatorii. Eu ma refer la preot duhovnic aici

Cat de arogant poti fi cu religia ta? Duhovnicul tau e pastorul lui. Probleme?
Si da, in anul 2020 suntem destul de avansati sa nu mai cerem sfaturi medicale de la hoti de popi

Pot fi foarte arogant daca-mi pun in minte sa fiu happy
Te asteapta spa-ul ala ca tot incordat ai ramas

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Deja sunt alte medicamente obligatorii si nu vad sa fie vreo conspiratie legata de ele.
Ai putea sa mai iesi din pestera in care te afli si sa analizezi lumea.

| WhiteLife a răspuns:

Nu cred ca Dumnezeu ar osandi pe cineva pentru un lucru facut fara sa-l constientizeze. Semnul fiarei trebuie ales si acceptat. Inca de la nastere ni se fac vaccinuri, nu vad de ce unul in plus ar fi o problema.

| SingleForOne a răspuns:

Este "semnul fiarei", în sensul psihologic, înseamnă că va fi interzis pentru unii să mai iasă afară, să mai facă cumpărături, să mai fie inclus în societate dacă nu face vaccinul. Pentru că "vai doamne, ne omori cu viruși, pentru că nu vrei să faci vaccin".

In sensul real, este posibil ca banii cash, și cardurile, și plățile online, si plățile wireless cu device-uri, să nu mai aibă nici-o relevanță în viitor, pentru că chipul având conectivitate mare la internet și multe ce țin de tehnologie, toate tranzacțiile se vor rezolva prin acel cip. Un exemplu, imaginează-ti contul bancar să-ți fie înregistrat pe acel cip, și neavând alți bani sau mijloc de a produce mâncare și apă decât prin shopping la supermarket, și având acel cip. Atunci ești obligat să-l accepți sau îl refuzi, și faci foamea și setea, și speri la mila cuiva să primești mâncare și apă. Deasemenea nu vei avea nici un loc de muncă, nici un device tehnologic, nici un acces la servicii medicale sau la sistemul de transport, sau alte beneficii ale societății, posibil nici alte haine, și doamne ferește ce altceva.

Posibil sa fie la fel și în cazul vaccinurilor, cine știe cum mai învârt ei câteva legi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Având în vedere ca aceasta intrebare o sa devina populară, ar fi misto ca un creștin de pe site sa-i spună că cine i-a spus asta e un idiot.
As deveni din nou agnostic dacă s-ar întâmpla. ))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Haideti va rog fara misto, un raspuns rational, este sau nu obligatoriu vaccinu?

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum adica fara misto? Pai cine a inceput cu misto urile cand a pus intrebarea?

| Bariel a răspuns:

Crestinii sunt cei care trag umanitatea in jos, probabil vor tine sa creada in Dumnezeu si dupa ce stinta v a reusi sa transfere constinta oamenilor pe nu stiu unde. Atunci vor trebui eradicati happy

| sabin89 a răspuns (pentru Bariel):

"Crestinii sunt cei care trag umanitatea in jos"
Musulmanii o duc în sus?

| Paulyka36 a răspuns:

Da,e semnul fiarei in el, adică o să te vindeci și o să fii imun la virus.Dedu singur ce semn e in vaccin.