anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare importanta, Daca raspunde vreun crestin, rog sa fie foarte documentat!
Imi spun oamenii din biserica ca, vaccinul va fi obligatoriu in toata lumea si in el se afla semnu fiarei.
Este adevarat? Stiu ca nu va fi ceva fara sa stii, ci alegi pe propria constiinta...

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Nu e adevarat. Semnul va tine de un numar, 666, si va fi pus pe mina dreapta sau pe frunte. Si, da, cum spui, va fi o alegere a propriei constiinte. Nu trebuie sa fii foarte documentat ca sa stii asta, o simpla citire a ultimei carti a Bibliei, Apocalipsa, te va face sa intelegi asta.
Ce zic unele guri din biserica, nu inseamna ca e si adevarat.
Ti-am spus acestea pentru ca sunt un crestin ce, cred eu, sunt binisor documentat.

32 răspunsuri:
| CostinAlamariu a răspuns (pentru suntserios):

Pot fi foarte arogant daca-mi pun in minte sa fiu happy
Te asteapta spa-ul ala ca tot incordat ai ramas

| SingleForOne a răspuns:

Este "semnul fiarei", în sensul psihologic, înseamnă că va fi interzis pentru unii să mai iasă afară, să mai facă cumpărături, să mai fie inclus în societate dacă nu face vaccinul. Pentru că "vai doamne, ne omori cu viruși, pentru că nu vrei să faci vaccin".

In sensul real, este posibil ca banii cash, și cardurile, și plățile online, si plățile wireless cu device-uri, să nu mai aibă nici-o relevanță în viitor, pentru că chipul având conectivitate mare la internet și multe ce țin de tehnologie, toate tranzacțiile se vor rezolva prin acel cip. Un exemplu, imaginează-ti contul bancar să-ți fie înregistrat pe acel cip, și neavând alți bani sau mijloc de a produce mâncare și apă decât prin shopping la supermarket, și având acel cip. Atunci ești obligat să-l accepți sau îl refuzi, și faci foamea și setea, și speri la mila cuiva să primești mâncare și apă. Deasemenea nu vei avea nici un loc de muncă, nici un device tehnologic, nici un acces la servicii medicale sau la sistemul de transport, sau alte beneficii ale societății, posibil nici alte haine, și doamne ferește ce altceva.

Posibil sa fie la fel și în cazul vaccinurilor, cine știe cum mai învârt ei câteva legi.