| SaveTheNature a întrebat:

Am o intrebare logica.
Daca nu va comvine o intrebare. De ce va mai deranjati sa raspundeti? E penibil. Sincer.

Răspuns Câştigător
| Klepto a răspuns:

Nu este penibil daca raspunzi penibil la o intrebare penibila, este ca si cum ai fura de la un hot.
Mai incearca sa folosesti si virgula, si poate o sa-mi "comvina" intrebarile tale.
Cenzura not available in stores la mine, nu intra un bucatarie daca nu suporti caldura.

| SaveTheNature explică (pentru Klepto):

Iar te-ai deranjat.Se vede ca te plictisesti totallaughing

16 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Daca pup si eu minuta un pic dai fundoaca dincolo de emblemele cretinismului contemporan?

Elianna
| Elianna a răspuns:

Pentru că este un site liber. Şi opinia publică funcţionează! Iar contra ineptiilor care apar aici trebuie luată atitudine! Nu te astepta,ca o dată ce ai intrat în"gura leilor", adică ai dat drumul la o postare pe site, să scapi nejumulit!
Şi întrebarile inteligente au raspunsuri tampite, darămite cele fară logica sau puse din prea mult timp liber! Sau temele!
Este un risc pe care trebuie sa şi-l asume oricine face o postare aici pe TPU. @Klepto are mare dreptate. Să nu se aştepte nimeni ca după ce postează o tampenie pe site să primeasca elogii si laude! Iar aceia care fac astfel de postări capata o reputaţie proastă.
PS. Verbul este "a conveni". De ce ne dai tu apă la moară? happy

| SaveTheNature explică (pentru Elianna):

1Siiu cum se scrie.A fost o greseala de tastare. Daca te uiti la tastatura ai sa obesrvi m langa n.Cand am vazut nu am mai putut modifica.(greseli de tastare se fac si se vor face mereu)
2. Eu cand intru sa dau raspunsuri, chiar nu le caut pe cele banale, sau infantile.De ce? SIMPLU foarte simplu. Exista multi infantili ce au timp sa raspunda intrebarilor infantile.
Dar nu intru cand vad o intrebare "infantila" sa raspund "critic" ca sa ma dau "inteligent"
3.Intrebarile simple au si multe raspunsuri.(majoritatea intrebarilor le pun sa aflu opinii- si sa trag propriile concluzii tinant cont de mentalitati.- adica sa aflu cum gandesc oamenii.
Cand faci promoitii(de exemplu) tii cont de "majoritatea" nu de cei cu un iq ridicat.
Eu aici vreau sa aflu cum gandesc "majoritatile".
Pnetru mine suresle adevarate de cunoatere se afla in unele carti,in unele site-uri, in scoala. Nicidecum pe TPU.
Ce ma deranjeaza pe mine nu sunt raspunsurile gresite, sau contrar iedilor mele. Ci ma deranjeaza grosolania.Jignirile.Dobitocismul.
Desi stiu ca multi isi merita pe deplin jignirile ma abtin. simplu.Ma simt educat.(nu inteligent- EDUCAT!).
Plus ca am si sustinere, nu sunt singurul cu aceasta parere. Vezi primele 6 raspunsuri la aceasta intrebare.

| Andrei7520152 a răspuns:

Baga-ma in seama! Baga-ma in seama! Nu pot dormi noaptea daca nu-s bagat in seama!

uite de aia

| DrunkenRat a răspuns:

Intr-adevar, am developat o noua fobie. Fobia de a recunoaste ca esti crestin. Pe bune, de fiecare data cand spun ceva 'pro' ma trezesc cu vreo 10 notificari 'x a comentat la raspunsul tau'.

| maiAm8conturi a răspuns:

Unde e logica? acunsa in "m"? stiam eu ca e ceva in neregula la cuvantul ala.Mie imi place sa ma deranjez, intru-ies, fac un fel de sport virtual.Acm ma duc sa trag de fiare la Hobbies & Pets, poate gasesc o fiara pe masura mea.

| ROB3RT89 a răspuns:

Pentru ca multi si-au facut cont la misto, mai mult pentru amuzament! Inainte sa-ti pui intrebari de cei care raspud la misto, uita-te la profilu lor sa vezi ce varsta auhappy

| FemeileFac70LucruriCartofisi69 a răspuns:

Nu,tu esti penibil.Pentru ca ai pus o intrebare de merde, manca-l tata.

| didina6850 a răspuns:

Nope, nu e penibil. e de multe ori amuzant. o observatie cat de poate de competenta: se scrie 'convine'. http://dexonline.ro/definitie/conveni

| annkaa a răspuns:

ASta zic si eu. unii raspund numai asa ca sa se afle in treaba si sa jigneasca persoana care a pus intrebareasad...serios mai stapaniti`va odata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E penibil să raportezi întrebarea respectivă, aşa cum aveţi voi creştinii obiceiul când rămâneţi fără argumente.
De ce ne deranjăm să răspundem? Tocmai, pentru că e penibilă, şi penibilitatea ei ne-a scos din sărite şi ne-a pus să reacţionăm răspunzând şi descărcându-ne.

| TheYoyogabi a răspuns:

Unii raspund numai pentru funde si puncte...

| katalinakarina a răspuns:

Astfel de chestii am vazut si eu... mai ales la intrebariele cu justin bieber. daca nu le intereseaza intrebarea ei raspund ca sa se dea shmecheri.alt raspuns nu cred ca e tongue

| BellaBellaBella a răspuns:

Eh, sunt persoane care se cred mai interesante raspunzand intr-un fel nu prea placut. Asta e, tot ce putem face este sa ignoram persoanele de genul.