Timpul a inceput odata cu prima vibratie a primei particule chiar si la nivel cuantic caci timpul nu e altceva decit o masura a unor miscari, cicluri.
Spatiul a existat, de moment ce a existat o singura particula caci nu poti sa spui ca ceva existent nu poate avea un loc al existentei, un spatiu in care isi desfasoara existenta. Daca o particula nu are un punct sau mai multe intr-un spatiu este doar pentru ca ea nu exista.
E logic sa spui ca a existat mai intii un spatiu gol care ulterior s-a umplut de particule si ilogic sa spui ca a existat o particula care si-a creat un spatiu.
Sint multe lucruri nedescifrate in inceputurile Universului chiar daca se accepta anumite ipoteze ca stari de fapt.
Asemeni lui Einstein elimina timpul din ecuatie si ramii numai cu spatiul si miscarea.E mai simplu.
Nu stiu cine spune aceste lucruri, o fi o teorie noua aparuta acum. Teoria Big Bang nu spune asta, teoria universurilor paralele nu spune asta. Doua particule care s-au ciocnit? Este prima data cand aud asta.
Nu s-a dovedit stiintific ca ar exista universuri parerele iar vb despre lucruri fantziste
Ba voi visati treji? visati fratilor. dreptul asta nu vi-l poate lua nimeni.da sa nu fiti dezamagiti cand va veti trezi.au visat si altii, tot ca voi dea lungul mileniilor.
Iarta-neee Doaaamneee. Iata glasul judecatii cum tuna prin gura slujitorilor neadormiti...Iertareee,
Sa cauti raspunsuri la intrebari nu inseamna sa visezi si daca baubaulica e diminutivul de la bau bau gindeste-te de la ce e creieras! Scuze!
Cred că vorbești de fluctuații cuantice și, într-adevăr, așa a luat naștere universul nostru. E vorba de perechi de particule-antiparticule care s-au anihilat la începuturile Universului dar a existat o mică asimetrie și a rămas materia pe care o vedem. Spațiul-timpul poate apărea și el din nimic, ar trebui să citești cartea "A Universe from nothing" - Lawrence Krauss.
Da de unde sti ca acel punct e datorita a 2 particule?
era un punct de singularitate, energie pura care cumva a scapat cum nu stiu inca
Daca ai o dilema si te doare capul ...sant aici! Daca ai o dilema si nu te doare capul atunci cauta raspunsul in alta parte, de exemplu in carti! Scuze daca am fost ironic!
Tot ceea ce ai scris tu este o teorie..nimenu nu stie cu adevarat cum s-a format universul si este o intrebare care nu va avea raspuns. De asemenea odata cand vom descoperi cum s-a format universul ne vom intreba cum s-a format chestia ce a format universul si tot asa la un infinit de intrebari. Este un nonsens, mintea umana nu poate gasi un raspuns valid pentru acest eveniment.
Este o teorie stiintifica stimabile.