| Razvanel93 a întrebat:

Am o problema daca cineva e in masura sa ma ajute.La mine somniferele nu isi fac efectul si precizez ca nu iau regulat doar cand nu pot dormi iar atunci nu isi fac efectu...
Fregventez stiinta&filosifie, de aceea am pus aici intrebarea

Răspuns Câştigător
| chibiusa a răspuns:

Probabil ai imunitate la somnifere.
si eu sunt imuna si orice as lua tot nu adorm. ai grija doar cu medicii, ca in momentul in care intalnesc astfel de persoane sunt foarte dorinici sa le testeze limitele laughing

4 răspunsuri:
| Kassandra1408 a răspuns:

Chibiusa are dreptate - medicii nostri sunt foarte ciudati - si eu sufar de aceiasi problema - iau 2 pastile de sedoral seara, cu un ceai calmant, ascult muzica care micsoreaza undele creierului si tot ma trezesc la 3 dimineata sa mai iau o pastila laughing

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Problema e de natura psihica.esti stresat, te gandesti la multe? fa un exercitiu de relaxare inainte de a adormi.sau iesi o ora inainte a adormi, plimba'te.cand ajungi acasa bea o cana cu lapte cald. spune'mi daca a mers

| Razvanel93 explică:

Nu indraznesc sa-mi testeze limitele...parintii mei lucreaza amandoi in medicina si or zis ca trebuie sa fac mai multe analize/teste pentru a vedea exact motivul, darcum nu e o probleme grava, nici nu vreau sa aud de stitalelaughing

| alexiaa a răspuns:

Depinde ce somnifer iei. Poate nu este potrivit.Eu as putea sa-ti recomand ceva(Sanval, eu zic ca e ok, Nitrazepam etc)problema e ca nu se elibereaza fara prescriptie medicala.Si ar mai fi ceva...tratamentul trebuie luat zilnic o perioada si apoi redusa cantitatea.E interesant faptul ca cine ti-a prescris somniferul(nu ai specificat despre ce e vorba), nu ti-a spus acest lucru.La fel,insomnia poate sa fie simpla sau cauzata de altceva,cum ar fi o anxietate,o depresie, fie si o forma usoara, caz in care trebuie tratata cauza insomniei.E mult de discutat.Parerea mea e ca un psihiatru bun te poate ajuta. Textele ca medicii nu au habar e un mit fals, si nu inseamna ca esti bolnav mintal daca il consulti.Am trecut si eu prin asta.Pe mine m-a ajutat.happy