Incearca odata sa te enervezi tate, tare de tot si vezi ce se intampla cu becurile tale si ale vecinilor, sa putem avea mai multe informatii asupra fenomenului.
Atata timp cat becurile nu-s ale tale nu ai dreptul sa le prajesti. Ar fi ideal sa inveti sa.ti controlezi energia aia imensa si s.o folosesti intr.un scop creator, ai putea sa vizitezi un duhovnic sau un bioenergo terapeut sa.ti faca curatarile de rigoare si sa te invete cum s.o folosesti. Spre norocul tau eu sunt bioenergo terapeut si sunt dispus sa te ajut gratis, www.facebook.com/andi.nop. Da.mi friend si vedem ce se poate face, ok? :D
Chiar crezi vrajelile astea? Te credeam altfel...Ce-o fi el? Omul energie?
nu sunt omul energie si nu mint cu nimic.acum voi decideti.
Am avut si eu problema asta dupa ce m.am apucat de bioenergie, daca minte, nu va putea sa faca exercitiile pe care o sa i le dau, datoria mea e sa ajut oamenii, nu sa.i judec. Unii oameni se nasc cu o energie imensa, posibil din cauza ca au o misiune speciala pe pamant, sau au facut anumite lucruri in vietile lor anterioare. Daca totul e energie, emotiile puternice sunt energie, fie ele negative sau pozitive, ideea e sa le foloseasca intr.un mod constructiv, nu distructiv, ca daca nu, vede el ce.o ia in freza de la karma
Am citit un articol asemenator cu ce ti se intampla tie, tipa era posedata, i s-a aratat cel cu coarne, si a fost gasita arsa in casa.A facut combustie spontana.
Pare anormal, da
Da.
:d
Si eu patesc la fel, doar le ard cand apropii mana de comutator sau, daca nu, atunci sare siguranta generala!
AvalohAlyn întreabă: