anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o relatie la distanta, e mai dificila treaba.
Am tot dat-o in bara la prima intalnire cu multe femei.Nu stiam unde gresesc de ma respingeau.
Am vorbit ceva timp la telefon si pe mess si am invitato la mine cateva zile sa ne cunoastem mai bine.
Aici ii partea naspa, nu is obisnuit cu relatiile la distanta deloc, am renuntat la multe ca nu meritau femeile efortul.
Ce greseli sa nu fac la prima intalnire, adica am invitato la mine cateva zile sa o cunosc mai bine? Ce anume sa nu vorbesc cu ea sa se supere pe mine?

10 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Ce anume poti darui tu unei femei? Ce anume astepti in dar din partea unei femei? In functie de asta alegi (fii rezonabil) si n-o sa mai dai gres. Nu-ti recomand relatiile la distanta. Stiu ca apelezi la ele pentru ca n-ai izbutit in ceea ce priveste relatiile esuate anterior. Incearca sa procedezi in felul specificat de mine.

| harciog a răspuns:

Odata ce v-ati intilnit nu mai conteaza distanta, altfel nu prea mai vad rostul intilnirii.

| IMC90 a răspuns:

1) Fa o baie
2) Spala-te pe dinti
3) Scoate-o in oras (nu e nimic palpitant la un apartament)

| Expertul a răspuns:

Pai poti incepe prin a o scoate la suc,platesti numai tu,stati pana seara tarziu,plimbati-va prin oras/parc,fa-o sa rada,tine-o in brate,verbeste-i in soapta la ureche,da-i pupici pe gat,invit-o acasa la tine in camera,uitati-va la un film, poti sa te duci si cu ea undeva la cinema/sala de opera, vorbeste frumos cu ea spune-i prima data cand va intalniti Buna...mmm,ce bine arati(sti tu,"vrajeli"),zambeste-i cand zice o gluma chiar daca nu e buna gluma,uita-te-n ochii ei cand vorbeste dar tu sa nu te uiti la ea in ochi cand vorbesti tu cu ea (asa se face geloasa si o sa vrea sa faca tot posibilul sa te uiti la ea,sa fie ea in centrul atentiei), imbraca-te frumos, fii romantic! Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"am invitato la mine cateva zile sa o cunosc mai bine",prima greseala, fata crede ca ai alte intentii, iar la prima intalnire cand o scoti in oras fi tu insuti daca te respinge inseamna ca nu i de tine.Pana la urma o sa gasesti fata care te va place pentru ceea ce esti! Rabdare!

| MireeeLa a răspuns:

Trebuie sa vorbesti foarte mult despre ia la prima intalnire sa nu vorbesti despre intanlirile anterioare nereusite si si sa-i foaci foarte multe complimente de ex:ai un zambet fermecator sau ceva in genul asta dar cel mai important sa n discuti foarte mult despre tine la unele fete nu le place asta. Dupa canteva zile o sa va cunoasteti mai bine.

| Michael54654654 a răspuns:

Incearca sa o inviti in camera, vorbesti cu ea.Va asezati in pat va uitati la tv, si ajungeti la un moment dat sa faceti sexhappy
Bafta

| lilfreek a răspuns:

Fi tu insati, daca ii place felul tau inseamna ca va potriviti. Nu fi mitocan. Eu am avut relatie la distanta si nu iti recomand.

| Originalone a răspuns (pentru lilfreek):

Distanta mica de peste 100 km, ii fix nimica.
Alti au avut relati la distanta de mii de km.
Cum ar fi tu sa stai in Romania si ea in Italia.
Oricand o pot muta la mine.

| lilfreek a răspuns (pentru Originalone):

La noi a fost 400 de km si am rezistat 9 luni. Desigur ca ne-am si vazut.