Nu arunca motanul pe altii, nu sintem decit rezultatul experientelor noastre, totul se reflecta in noi, astfel nu pot vorbi in calitate de amici tot din cauza ta pentru ca ai dat impresia sau loc de interpretare ca ai fi vrut altceva.
Pai la ce bun sa se oboseasca? crezi ca baietii seamana cu fetele sa fie obsedati de companie? daca nu au de cistigat ceva clar de ce te-ar baga in seama?
Daca ai niste calitati exceptionale care sa-ti eclipseze frumusetea (sa mananci 20 de Hamburgeri in 3 minute de exemplu, sau sa poti merge pe o roata in timp ce porti pe cap un tomberon pe care se afla o psicia) daca ai asemenea calitati, care intr-adevar se intalnesc tot mai rar la romani, ai sa fi apreciata pentru ceea ce esti cu adevarat.
Fii serios.Nu sunt circar! In plus, ca sa fii un om remarcat n-ai nevoie sa mergi pe o roata cu un tomberon pe cap care are pe el o "psicia". o.O
Asa e natura umana.
Dupa cum ai spus si tu " daca nu sunteti intr-o relatie sau daca nu te plac ori vor "ceva" de la tine" fiecare acorda atentie unui lucru/unei persoane fata de care prezinta interes.
Din cate am observat majoritatea baietilor sunt pe principiul "Nu poate exista o relatie de prietenie intre un baiat si o fata fara ca unul sa simta ceva pentru celalalt ".
Intr-o privinta sunt de acord cu aceasta afirmatie, deoarece, in prisma mea o relatie stabila se construieste pe baza unei prietenii, deci o prietenie urmata de o frumoasa poveste de dragoste mi se pare mai firesc si mai stabil.Anyway,vad ca incep sa bat campii, nu stiu cat de coerenta sunt Ar fi multe de spus pe tema asta si pareri tot atatea. O zi buna!
Asta e valabil pentru ambele sexe, uite un exemplu tu ca fata daca nu is place de x ca nu are banii sau nu arata ok nici nu il bagi in seama e roata se invarte si te mai miri de ce?
pshiologic asteptam sa primim ceva de la acea persoana o viitoare relatie, o speranta ceva asa doar sa asculti o fata cum se plange e timp pierdut destul ca isi asculti jucaria sexuala si robotelu de bucatarie da asculti si alte jucari cu care nu ai nici o sansa e prea mult, trebuie sa intelegeti faptul ca in lumea asta totul se baseaza pe a primi si a darui, tu ce daruiesti ca x te asculta?
Asa sunt majoritatea oamenilor cand vorbesc cu cineva de sex opus. Fara sa vrea se gandesc la o relatie cu acea persoana. E ceva ce vine din instinctul nostru primar de inmultire. Dar oamenii ar trebui sa poate sa treaca putin peste el, pentru ca de aia avem creiere asa mari
Ai spus bine MAJORITATEA. Eu n-am astfel de probleme. Pai...nu stiu de ce unii fac chestii d-astea, e problema lor oricum.Sunt prea vanitosi.
Astia suntem n-ai ce face. depinde de la barbat la barbat.
Ce mai depinde e si de atitudinea pe care o ai, pentru ca daca "generezi" prea multa intimitate, noi barbatii cum suntem asa dintr-o bucata, intelegem gresit.
Depinde de situatie, si de la caz la caz. Eu am in cercul meu de prieteni, fete cu care vb, si nu vreau nimic de la ele, in sensul de stabilire a unei relatii. Poate inca esti mica de varsta, si vezi lucrurile altfel, in sensul ca ramai cu impresia ca baietii vor doar sa (te) le aduca in patul lor.
Deci, nu e chiar o regula.
In schimb fetele(cel putin alea perfecte ca tine), nu fac niciodata asa ceva. Ele isi ofera prietenia si caldura fara a-si inchipui vreodata, mai ales cand sunt "intre fete", cum ar arata o relatie cu anumiti prieteni.
Aceasta este singura calitate pentru care te respect!
Tii ce, eu nu sunt perfecta! Nimeni nu e! Poate ca nici eu nu vorbesc cu toti, dar acei "toti" sunt doar niste nesimtiti care doar isi bat joc de tine.Imi spun "ma gandesc la tine mereu.Da-mii si mie adresa prietenei tale."...nu e absurd?! Merita bagati in seama?
Poi e greu... Nu prea exista prietenie intr-un baiat si o fata! Ceva la mijloc va fi mereu. Desi exista o solutie. aceea de a te face inteleasa la timp ..adica sa nu dai semne cum ca ai fi de acord sa vrei sa fie ceva, mai mult intre voi decat o simpla amicitie!
Mai rar sa ai prieteni foarte buni baieti... sincer. si mie mi se intampla acelasi lucru, asa sunt baietii. iar daca incerci sa comunici cu ei cred ca esti disperata... o.O
Ba pot, depinde la ce fel de baietii te referi! Eu am foarte multi baietii prieteni buni, a da si prietenul meu cel mai bun este un baiat! Trebuie sa stii ca astfel de persoane cu gandirea aceasta sunt inteligente. Asa ca nu te astepta de la orice baiat de carier sa aiba aceasta gandire... unii nu sunt destul de inteligenti, de aceea cauta doar ce ai spus tu mai sus
Ba pot, depinde la ce fel de baietii te referi! Eu am foarte multi prieteni buni baieti, a da si prietenul meu cel mai bun este un baiat! Trebuie sa stii ca astfel de persoane cu gandirea aceasta sunt inteligente. Asa ca nu te astepta de la orice baiat de cartier sa aiba aceasta gandire... unii nu sunt destul de inteligenti, de aceea cauta doar ce ai spus tu mai sus, Scz de greselile anterioare
anonim_4396 întreabă:
Ionică întreabă: