| DorelSudoru a întrebat:

Am observat ca sunt la moda intrebarile legate de religie. Exista multe religi dar multi sunt crestini. Sunt cam 70% argumente logice ca d-zeu nu exista si 30% ca exista de ce continuam sa credem? Acum sa facem un sondaj cati dintre voi credeti si cati nu? Cei care credeti aveti grija sa duceti o viata cat mai curata spiritual?(fara pacate)

Răspuns Câştigător
| YourDailyApple a răspuns:

La moda? Sa fim seriosi, aici numai intrebari despre stiinta si filosofie nu se pun ci despre dumnezeu si sfarsitul lumii laughing
Eu cred in mine si consider ca acest lucru este foarte matur intrucat daca gresesc ceva imi asum eu responsabilitatea pentru faptele mele si daca realizez ceva imi asum meritele, nu voi da laudele unui zeu inventat. Crede in tine si nu vei fi dezamagit happy. Imi pare rau pentru persoanele credincioase care tot incearca in zadar sa ne demonstreze ca dumenzeu exista si sa credem in el fara dovezi dar fiecare are dreptul sa creada ce vrea, sau nu.
O seara placuta

17 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Cunosc si atei si credinciosi obsedati de religia lor. Toti au dreptate. Ti-am raspuns la intrebare.

| danut a răspuns:

Interesante statistici, adica mataluta vrei sa spui ca in lume avem 95% din populatie care crede in 30% din "argumentele" tale logice si 3, 2% (avand in vedere statisticile facute la nivel mondial de catre USA) de atei in cel mai bun an de statistica (GALUP) a lor in 70% argumente logice? Bai da proasta este omenirea asta de 95% din populatie care crede intr-un Dumnezeu (in functie de specificul religios al fiecaruia). Mai umbla la statistici ca prea ne-ai lovit in "intelect".

| DorelSudoru explică:

Nicotine nu crezi ca e la moda subiectul laughing am postat de 5 min intrebarea si deja am primit 5 raspunsuri eu cred ca lumea e foarte interesata de subiectul asta

| DorelSudoru explică:

Harciog iubirea e un sentiment care il avem toti. lol e ca frica sau alte sentinente sunt generate de creier xD dar eu doar am intrebat ca sa va aud parerile

| YourDailyApple a răspuns:

@parkour010,
pai tocmai asta am spus si eu ca asta nu e o moda nou-aparutahee hee probabil ca esti nou-venit pe site.
Intotdeauna au avut preponderenta intrebarile despre dumnezeu si 2012, si vor avea in continuare te asigurwinking. Intrebarile despre stiinta si filosofie palesc in fata lor rolling on the floor.

| shadovv a răspuns:

1) Prefer partea cu 30%, dc? Nu toata lumea e desteapta!
2) Cred
3) nu cred ca sunt prea bune numerele alea

| Adyr0 a răspuns:

Sunt curios sa aud si eu alea 70% argumenete ca nu exista. Uite iti dau eu un argument logic. Daca n-ar fi Dumnezeu, ar fi haos in lume, toate alandala, fara nicio noima. E destul de bun argumentul sau vrei o explicatie mai stiintifica?

| Adyr0 a răspuns:

@Abgesang Daca tie ti se pare ca traiesti intr-o lume pasnica atunci tu traiesti in alta lume. Eu ma refeream la mediul inconjurator care este dezvoltat dupa niste regului bine puse la punct, cineva are grija de acest mediu si acel cineva nu este omul.

| RUMBURAK a răspuns:

Eu cred.Multumesc pentru recomandare.Eu cred ca 30% e mai mare. Asa santem noi crestini prosti si inapoiati. Iarta-mi mie pacatosul.

| greenmile00 a răspuns:

Omul are nevoie sa creada, e in firea lui. Nu poate concepe inexistenta, nu poate concepe ca se va stinge si nu va inceta sa mai existe, are nevoie de aceasta mica speranta. Oricum totul a inceput din nevoia de a explica anumite fenomene din natura, atunci a aparut conceptul de zeitate, mai tarziu s-a transformat, religiile fiind un mod de a tine masele de oameni sub control.

| Laura a răspuns:

Eu una nu cred. Dar nici nu zic că nu există.
@Adyr0 Dacă Dumnezeu ar fi responsabil pentru pacea din lume, de ce nu e pace peste tot? Și lumea nu e alandala cum zici tu, fiindcă am evoluat destul pentru a ne impune proprile reguli și a avea o lume cât de cât pașnică.

| Laura a răspuns:

@Adyr0 Subliniez, cât de cât pașnică. Și tu ai zis cu gura ta că dacă nu ar fi Dumnezeu ar fi haos în lume. Recitește-ti primul răspuns. Păi ce, acum nu e haos destul?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca unii naivi chiar cred in Dumnezeu.In trecut la greci sau la egipteni erau tot felul de zei dar acum nu se mai aude nimic de ei, pentru ca erau doar inventii pure, dar acum vad ca chestia asata cu Dumnezeu la multi iau intrat pe o ureche si acolo raman, cum nu au existat acei zei se poate sa nu existe nici Dumnezeu, ultima data cand s-a auzit cu exactitate de Dumnezeu a fost acum 2010 ani prin intermediul lui Iisus mai mult. Dar acum nu avem o dovada buna ca exista, chiar si cand te rogi la el trebuie sa iti dai duhul in genunchi sa te asculte.Deci nu cred, parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai o logica imbatabila.banuiesc, si cativa zeci de ani de studii a religiilor, si cateva doctorate in dogma si credinta crestina.pai nici nu mai ai nevoie de sondaje. tu insuti esti o enciclopedie.plecaciuni.io-s credincios cu buzele.ca faptele mele arata contrariul. dar am o nadejde si eu. Dumnezeu e mare. dar si daca ar fi 2% credinciosi Iisus ar fi al treilea, asa cum a promis; daca se roaga doi oameni in numele meu, voi fi cu ei, impreuna. ia vezi pilda samanatorului? sa vezi cata samanta se pierde, pe drum pe stanca si pe langa drum. dar 30% cade in sol si da roada, in spic. unul 10, altul30, altul mai multe, fistecare dupa puterea lui.de aia credem.fiindca ogorul este inima omului si samanta este cuvantul Domnului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce treaba are zeii ca aia au fost creati de mintea debusolata a ateilor cand au vazut ca sunt in primejdie au inceput sa isi creeze tot felul de idoli si sa se inchine la dracu zmei zei
crestinii nu si-au creat idoli ci sunt cu Dumnezeu, logic
nu sta tu acum si fa sondaje ca habar nu ai de nimic daca aveai nu abereai pe aici cu astfel de intrebare numai anumea ca sa insulti credinta
du-te si ia mai bine si citeste afla documenteaza-te temeinic iar dupa aia sa vezi ca ti se schimba optiunea de a mai pune intrebari ilogice
la cei rataciti si ignoranti se intampla chestia asta, nu la crestini care ei sunt in nr f mare iar ateii abia abia ce sunt
e la moda faza cu ateismul poate ai vrut sa ne spui, nicidecum ce aiuresti tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parkour010 sa mori tu ca iubirea aia nu inseamna Dumnezeu?