Nu ma cunosc cu nimeni din lumea virtuala in realitate si nu prea imi doresc, cred ca va fi dezamagire de ambele parti dupa ce ne cunoastem mai bine in lumea reala, cea mai mare parte a virtualilor suntem falsi in comparatie cu firea noastra reala. Mai animaluleX sunt convins ca daca ne ne vedem in lumea reala nu avem subiect comun si nu avem ce sa ne spunem decat povestile de pe TPU, ca sa intram in comuniune si alte probleme reale de viata trebuie sa ne vedem de multe ori ca povestea sa continuie.
Mai animaluleX, problema e simpla, eu nu inteleg ce spui tu, iar tu nu intelegi ce vorbesc eu, deci başca vorbim başca ne intelegem.
Povestea continuă. Pentru că nu poţi să ştergi cu buretele tot ce a fost între voi până în acea clipă. Toate schimburile de idei, toate experienţele împărtăşite, toate destainurile...
Părerea despre acel om o ai deja formată, doar că se va modifica pe parcurs. Deci nu poţi să spui, că o iei de la zero, ci continui.
Trebuie sa fii un bun psiholog ca sa poti percepe o persoana la adevarata valoare, sa cunosti personalitatea omului. Poti sa iti formezi o parere proasta despre o persoana si cand o cunosti sa vezi cea mai minunata si buna fiinta.Ne putem forma o parere mai buna sau mai rea decat este realitatea.Se poate spune ca povestea continua.De ce, sa credem ca o sa fie nunta pe TPU?
Infraverde
Pai nu este logic ca ea continua din moment ce ei au inceput sa se cunoasca deja, au avut niste schimburi de vorbe, au avut cate ceva in comun daca au acceptat sa se intalneasca.
Povestea este in condeiul nostru, depinde de noi si de prejudecatile noastre si de stereotipul primelor impresii face to face daca punem punct definitiv sau punct si de la capat cu alineat, sau chiar sa scriem mai des sau mai rar.
Oricum tine mai mult de persoana, grup, mentalitate, dar prejudecatile virtualului pe care le avem in noi, intra in modului turbo cand se adeveresc, doar cand adaugi si o fata vocii cu care ai discutat incepe o batalie intre ceea ce credeai ca o sa vezi, si ceea ce vezi.
Se stie ca pe net toate lumea este mai deschisa, mai buna, isi pune masca buna si incearca sa para ceea ce nu este si cand vezi persoana fata in fata si vezi cum este ea cu adevarat si masca pica...
O reuniuni intre niste oameni care se cunosc virtual nu este pentru toata lumea(adica nu-i pentru mine). Sunt destule povesti in care doi s-au intalnit virtual si s-au placut si s-au casatorit si tot happy end-ul ala rasuflat. Daca vrei sa reusesti intr-o asa o reuniune trebuie sa fi frumos.Anul asta am fost la niste "prieteni virtuali" si am ramas cu-n gust amar si as fi preferat sa nu dau o fata vocii mele.
Am fost invitat afara acum un an de catre o fata pe care am cunoscut-o pe plan virtual/gaming.Cand a auzit ca sunt din acelasi oras, a tinut mortis sa ma cunoasca face to face.Eu am zis nu, ca stiam ca n-o sa-i placa ce o sa vada, ea o tinea pe a ei.Am spus ca sunt x, y, z(baga tu niste calitati fizice hidoase) si tot a continuat, a inceput cu "Ma intrigi, vreau sa cunosc persoana care se desconsidera atata", si mi-a spus ca sunt urat, dupa ce m-a vazut.A vrut sa iasa cu mine, dar cred ca ar fi preferat sa fiu fara fata si sa fiu acel baiat de pe plan virtual, care vorbea frumos etc. etc. etc., nu persoana aia pe care cand o vezi ii spui "Ma scuzi, de ce boala suferi de ti s-a inversat fata cu fundu".
Si-a imaginat ceva frumos, dar se pare ca s-a inselat.Acuma dupa 6 luni de ignoranta totala, eu cand o vad ca vine pe strada, trec pe cealalta parte, asa este povestea de acum.
Unde vreau sa ajung, conteaza opinia celui care recepteaza si opinia celui care emite.
E numai sfarsitul inceputului.Si,cum era replica aia din Casablanca,parca: ''I think this is the beginning of a beautiful friendship.'',asa poate fi si prin astfel de intalniri virtuale.E inceputul evolutiei povestii, unii oameni pot ajunge prieteni foarte buni cu timpul, chiar incepand de pe o astfel de prietenie virtuala.Eu zic ca aceste prejudecati nu trebuie carate,pentru ca una e cand vorbesti cu cineva de pe internet,alta fata in fata, si ar trebui sa ne pastram spontaneitatea si originalitatea intr-o conversatie si sa incercam cat mai mult sa fim noi insine, chiar daca e mai altfel o prima intalnire cu o persoana cunoscuta in mediul virtual.Eu,unul,as vrea enorm sa ma intalnesc si in realitate cu cateva persoane speciale de pe TPU,si am in plan sa-i cunosc pe cativa,fiindca,e o comunitate, si nimeni nu spune ca nu poti gasi prieteni buni si pe site-ul asta, iar eu am gasit o multime de oameni de treaba aici.N-ar strica odata un team-building cu mai multi membri TPU ca sa ne cunoastem mai bine.Pace!
La urma urmei, pe net toţi putem fi perfecţi. Doar face to face poţi cunoaşte o pesoană ceva mai bine, însă baza e tot virtualul, asta nu poate fi schimbat. Deci povestea continuă pe o parte, iar pe alta abia începe.
Ema, mai mult, sau mai puţin.
Ema, da, continuă, însă pe de o parte, abia începi să cunoşti persoana respectivă la adevărata ei valoare. În plus, nu îţ contestam răspunsul, ci răspundeam la întrebarea "va avea loc o nuntă pe TPU?".
Depinde de individ, oricum un om inteligent stie sa nu tina cont de prejudecati si sa aprecieze omul la adevarata lui valoare.
BfcCrystyFloryn întreabă: