| Sawarekh a întrebat:

Am patit ceva grav astazi la pranz.
M-am trezit cu piciorul cam amortit, cand m-am dat jos din pat si am calcat cu piciorul pe podea, am cazut fiindca nu mai aveam sustinere.

Este normal sa te mai trezesti fie cu mana, sau piciorul amortit?

12 răspunsuri:
| SharpEagle a răspuns:

Da, se mai intampla. Probabil ca ti-ai contorsionat nervul. Mie cel mai des mi s-a intamplat la maini, la picioare nu.
Daca insa se repeta des, trebuie sa mergi la medic, poate fi o afectiune a arterelor, o lipsa de B-uri sau chiar si diabet.

| Pnin a răspuns:

Ai dormit într-o poziție care nu a lăsat sângele sa circule. Se mai întâmplă.

| 1997onur a răspuns:

Eu dorm pe mana mână bro și eu ma trezesc cu mâna amorțita uneori și apoi își revine mâna și brațul se mai întâmplă

| Sophieka a răspuns:

Da, se mai intampla.

| Nirvanaaa a răspuns:

Da, e normal. E din cauza circulației.

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca-i normal, tuturor ni se intampla asta din cand in cand, pentru ca "sugrumam" circulatia stand ( fara sa realizam), in pozitii incomode, care taie ciruclatia sangelui si-ti amorteste piciorul, mana, saptele samd.

| Mavni a răspuns:

Daca stai mult timp pe el si blochezi circulatia, e normal.
Atentie la pozitia in care stai! Atat in pat cat si pe scaun.

| darrio2007 a răspuns:

Este posibil. Poate ai dormit in anumite pozitii si circulatia sangelui a devenit mai precara.
Se poate intampla oricui, indiferent de varsta.

| sierra1 a răspuns:

Ia legătura cu colegul, pare că seamănă...

https://www.tpu.ro/......-genunchi/

| SharpEagle a răspuns:

Nu e doar despre circulatie, este si despre nerv.
Circulatie e atunci cand simti furnicaturi, deci inca simti, piciorul/mana e acolo, le poti misca.
Insa, mai sunt situatii in care efectiv nu le mai simti. Daca mana nu e vanata, inseamna ca e de la nerv. Daca s-a invinetit, e si de la circulatie.

| Ciubowski a răspuns:

Daca stau prea mult pe WC patesc la fel sa imi amorteasca picioarele. E posibil sa fi pus presiune in timpul somnului pe o zona a piciorului si sa iti amorteasca.

| Ella66 a răspuns:

Da, e ceva normal nu iti face griji