1. Nu.
2. Da.
3. Foarte putin probabil.
4. Nu prea. Depinde ce intelegi prin "lucruri misterioase".
5. Nici una.
6. Care si-l face omul.
7. Normal.
1. exista dumnezeu, 2. da, 3. e posibil daca egiptenii au desenat multe chipuri neomenesti - chiar studiile arheologilor arata ca sansele ca extraterestrii sa fi fost la noi inainte de hristos sant mari, 4. sigur de aceea exista zona 51, 5. da e posibil sa ne reincarnam dar asta nu o stiu oricum e viata dupa moarte avem un suflet care se duce la bine sau la rau, 6. asta depinde de fiecare eu ma simt bine in viata facand alte activitati nu cele care le fac multi cu femei si copii la casele lor, 7. Orice inceput are un sfarsit :p
1. Da
2. Da
3. Da
4. Da
5. Da
6. Să mă găsesc pe mine însămi stralucind printre dobitoci
7. Da
Cred in Dumnezeu.
Nu stiu.
Nu stiu.
Da, foarte multe, scrie la google "experimentul Philadelphia"
Da.
Sa traim fericiti in limitele morale impuse de Dumnezeu.
Da. Apocalipsa dupa Ioan scrie clar.
P.S.Fotbalistul din avatar e Kaka de la Real Madrid
1. Da, cred în Dumnezeu.
2. Nu.
3. Nu. Doar dacă ne-au vizitat ceva spiriduşi supranaturali care între timp au dispărut din cauza crizei galactice.
4. Nu. Nimic nu poate fi ascuns în ziua de azi, având în vedere câţi turnători există şi ce putere are presa atunci când vrea să afle ceva. Sigur, există şi varianta cum că presa nu vrea să dezvăluie toate acele lucruri " misterioase " pentru a nu băga prostimea în panică, dar nu cred aşa ceva.
5. Da.
6. Să faci tot ce vrei tu fără a avea un scop anume. Să trăieşti aşa cum vrei, fără să-ţi pese de părerile altora.
7. Cu siguranţă va avea, dar chiar nu vreau să mă gândesc la vreo teorie sau la vreo variantă a acestui sfârşit. Oricum noi n-o vedem acest sfârşit, deci nu are de ce să mă preocupe acest subiect.
1.Nu tocmai
2.Nu stiu sigur.
3.Presupun.Sunt multe dovezi la Ancient Aliens
4.Da.Nu foarte multe.Adica ce ar putea descoperi?
5.Asta are legatura cu prima intrebare, raspunsul e acelasi.
6.S-o traim/Viata nu are nici un scop/Sa ne facem noi unul(nu ma pot decide dintre variantele astea.
7.Mai mult ca sigur.
1.Nu, nu si nu;
2.Foarte posibil;
3.Nu stiu, putin probabil totusi;
4.Multe e putin spus si nu ma refer doar la NASA;
5.Nu si nu;
6.Consider ca nu avem unul, si ca nici nu ar fi nevoie;
7.Cel mai probabil: foarte multe fiinte de pe acesta (deci nu doar specia noastra, ca in pamant am adus si vom mai aduce destule specii care deja multe sunt pe cale de disparitie tot din cauza noastra) vor disparea de tot dar nu si pamantul in sine (Terra).
-Numai bine.
1. Nu
2. Da
3. Nu
4. Da (Cat de cat)
5. Viata vesnica, in sens de nemurire, nu intr-o forma spirituala, da.
6. Nu cred ca exista unul.
7. Terra da, omenirea nu neaparat.
Cu placere. O zi buna.
1.Cred in Dumnezeu, 2.nu,3.nu cred, dar este o teorie numita Teoria astronautilor antici, 4. da, 5.da, 6.de a da culoare universului 7.nu
Pai, bunul meu domn! Sa incepem :
1.Cred in totalitate in Dumnezeu . Nu ma apuc sa dauc argumente deoarece ar dura o VESNICIE.
2.Viata pe alte planete? hmm... sunt ignorant la aceasta intrebare.
3.Instinctul meu imi zice ca da.
4.NASA ascunde mai multe mistere decat ar putea creierul tau stoca acele informatii.
5.Cu siguranta cred in reincarnare!
6.Scopul vietii poate fi orice , misiunea ta este sa il gasesti!
7.Atata timp cat va exista bunul Dumnezeu, nu cred ca va avea loc o asemenea catastrofa!
Cu placere. Salut!
1. Dumnezeu exista, eu cred in el.
2. nu stiu sigur, dar eu una cred.
3. da
4. da
5. nu
6. Scopul vietii este sa traim, sa facem lucruri bune, sa-i slujim lui Dumnezeu.
7. Da si in biblie scrie.
1.Da,fara Dumnezeu nimic nu ar avea sens.
2.Da,nu suntem singuri intr-un univers infinit.
3.DA 4. DA, pentru.a nu panica multimea. 5.Viata aceasta e doar o pregatire pentru. desavarsire. 6. Fericirea si ajutorul.7.Un sfarsit? Poate.Dar moartea a ceva inseamna nasterea altcuiva.