| lyrics a întrebat:

Am ramas cu o indoiala de anul trecut.tot pe timpul asta.
veneam de la un festival cu masina si am trecut prin fata cimitirului.
in fata cimitirului erau doi cai.albi.stateau drepti, nu se miscau, nimic.
nu i-am vazut numai eu, ci si alti prieteni.
ce poate fi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca asta te ajuta cu ceva, desi eu nu cred, am auzit ca animalul cal(sa evit cacofonia laughing ) este un animal mistic si ca in vechime se considera ca el este cel care ia sufletul omului sau ceva de genu.imi plac mult caii, in psecial cei albihee hee

6 răspunsuri:
| YourDailyApple a răspuns:

Aaaaa nu stiu, dar vreau si eu ce fumezi tu big grin

| oz a răspuns:

Erai cu masina, deci nu aveai cum sa ii privesti foarte mult timp.Probabil se miscau, dar nu ai vazut tu.Sau nu se miscau(asta nu inseamna ca nu puteau sa se miste). Sunt doar 2 cai albi in fata unui cimitir. Dar daca tii minte treaba asta un an, clar ca TU vrei sa insemne ceva...

Elianna
| Elianna a răspuns:

De un an de zile te intrebi tu ce cautau doi cai albi in fata la un cimitir? Daca erau liberi, fara caruta, probabil ca asteptau ceva, poate stapanul, sau erau rataciti...Ca nu ai pomenit unde s-a intamplata situatia "paranormala", intr-un sat, pe camp, in oras, unde? Ce era asa de neobisnuit in tabloul prezentat de tine?! Ca erau albi sau ca erau nemiscati sau ca erau langa un cimitir?!

| Hombre a răspuns:

Cred ca-ti prezentau onorul daca stateau "drepti".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai, nu stiu. dar la noi langa tirintim, era o gloaba moarta.si s-a pus un pariu, ca care baga o bucatica de paine in gura lui calu.si cand se chinuia unul la 12 noaptea sai deschida gura, sa-i introduca painica, s-a auzit deodata; NU mananc ma.nu mananc.

| 80Cris a răspuns:

Ce poate fi?!
Doi cai albi, care stateau...sau sa fi fost doua spirite reincarnate?! Wow!