Nu e un motiv sa fi luat in ras.Nu e nimic de laudat faptul ca altii au schimbat zeci de fete.Vei gasi fata potrivita la un moment dat.Cu muzica...ei bine.,, fiecare asculta ce vrea.Si da, suntem diferiti unii de ceilalti, asta nu e nimic rau, e chiar bine, Fii tu insuti si fa ceea ce iti place!
Referitor la muzica ai perfecta dreptate,, Fiecare asculta ce vrea " si chiar nu-mi pasa ce asculta ei voiam doar sa spun ca sunt diferit fata de ei
Bună!
Faptul că ești diferit, nu înseamnă că e ceva rău. Ba din contră, ține-te de chestia asta. Este foarte frumos să fii diferit, deși dureros, în același timp.
Nu uita: pentru fiecare om există cineva care să-l placă exact așa cum este. Trebuie doar să aștepți oamenii potriviți și să nu alegi modalități de viață prin care să te autodistrugi.
Baftă!
1.Trebuie sa inveti pentru tine.
2.Nu da importanta glumelor proaste, asa sunt batieti tari in clanta in clasa cand sunt multi, dar afara cand esti tu cu el nu zice nimic.
3.Degeaba au avut fete multe daca nu au stiut cum sa se poarte cu ele.
4.Iti vei gasi si tu o fata la un moment.
5.Fiecare asculta ce vrea si eu am in clasa baieti care asculta manele dar nu dau importanta eu imi pun castile si ascult ce imi place mie. Si tu poti sa faci la fel chiar daca este rock si aia este muzica si mie imi plac unele melodii.
6.Toti suntem diferiti fii tu si va fi bine.Fa ceea ce crezi tu ca este bine.
7.Ce daca arati sa zic mai putin frumos fizic etc, nu este nimeni perfect.Deci daca asa arati nu trebuie sa te simti prost uite ca ala arata mai bine si eu nu.Fii tu si va fi bine.
Asta e filosofie sau stiinta. Ceea ce ai postat tu nu are nici o releveanta pentru aceasta categorie.
Boss, eu in liceu stateam singur in banca si restul erau niste cocalari manelisti ce faceau caterinca si de mine si de restul. Ma simteam atat de mic. Acum ma pregatesc pentru admiterea la Facultatea de fizica si vreau sa descopar cu functioneaza universul. Ei probabil nici acum n-au invatat alfabetul.
Cine sunt eu pe langa ei, cine esti tu pe langa aia. Nu-i baga in seama
Apropo, recupereaza la mate, e foarte important. Bafta.
Asa sunt si eu partea dif e ca sunt prima din cls la invatatura.
toti ma batjocoresc. si eu... sunt rockeritza. de fapt. emo... si incearca sa te gandesti ca esti egal ca ei si ca, cu sigurata ai o calitatr rar intalnita: respectul fata de ceilalti. si gandeste -tr ca viata r frumoasa!