anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am sa incerc sa fiu cat mai scurt
Inca din clasa a I-a am foarte timid motiv pentru care m-am integat foarte greu si am fost oarecum marginalizat de ceilalti copii din clasa.
Acum sunt in clasa a X-a si timiditatea continua sa-mi distruga viata.
Ca sa nu fie doar asta sunt si foarte slab si sa spun doar ca nu sunt nici foarte chipes. Am note foarte mici la scoala, sunt corigent la mate si pe langa asta mai trebuie sa suport mereu glumele proaste al colegilor de clasa.
Mai pe scurt imi urasc viata.
Cate o data as vrea sa fiu la fel ca ei sa pot face si eu glume la care toti sa rada,dar nu pot. Toti asculta manele, eu sunt rocker
Simt ca sunt diferit fata de ceilalti, ca gantesc total diferit, ca nimeni nu ma poate intelege.
Am 16 ani si nu am avut nici o data o prietena pe cand ceilalti din clasa au prietene de prin clasa a 7 –a sau chiar mai devreme deci un alt motiv sa fiu luat in ras. Si cate o data chiar simt nevoia sa am pe cineva la care sa tin, care sa ma iubeasca, sa ma faca fericit.
Cate o data cred ca singura metoda sa-i fac pe toti sa-si dea seama cat am suferit ar fi sa ma sinucid.
Voi ce ati face daca ati fi in locul meu?
Va rog sa scuzati greselile gramaticale (e tarziu si sunt foarte obosit )

Răspuns Câştigător
| alexxxxxxxxxx a răspuns:

Nu e un motiv sa fi luat in ras.Nu e nimic de laudat faptul ca altii au schimbat zeci de fete.Vei gasi fata potrivita la un moment dat.Cu muzica...ei bine.,, fiecare asculta ce vrea.Si da, suntem diferiti unii de ceilalti, asta nu e nimic rau, e chiar bine, Fii tu insuti si fa ceea ce iti place!

| ionuttt11 a răspuns (pentru alexxxxxxxxxx):

Referitor la muzica ai perfecta dreptate,, Fiecare asculta ce vrea " si chiar nu-mi pasa ce asculta ei voiam doar sa spun ca sunt diferit fata de ei

7 răspunsuri:
| Florennce a răspuns:

Bună!

Faptul că ești diferit, nu înseamnă că e ceva rău. Ba din contră, ține-te de chestia asta. Este foarte frumos să fii diferit, deși dureros, în același timp.
Nu uita: pentru fiecare om există cineva care să-l placă exact așa cum este. Trebuie doar să aștepți oamenii potriviți și să nu alegi modalități de viață prin care să te autodistrugi.
Baftă!

| alexxxxxxxxxx a răspuns:

Iti multumesc pentru funda!

| vLooM a răspuns:

1.Trebuie sa inveti pentru tine.
2.Nu da importanta glumelor proaste, asa sunt batieti tari in clanta in clasa cand sunt multi, dar afara cand esti tu cu el nu zice nimic.
3.Degeaba au avut fete multe daca nu au stiut cum sa se poarte cu ele.
4.Iti vei gasi si tu o fata la un moment.
5.Fiecare asculta ce vrea si eu am in clasa baieti care asculta manele dar nu dau importanta eu imi pun castile si ascult ce imi place mie. Si tu poti sa faci la fel chiar daca este rock si aia este muzica si mie imi plac unele melodii.
6.Toti suntem diferiti fii tu si va fi bine.Fa ceea ce crezi tu ca este bine.
7.Ce daca arati sa zic mai putin frumos fizic etc, nu este nimeni perfect.Deci daca asa arati nu trebuie sa te simti prost uite ca ala arata mai bine si eu nu.Fii tu si va fi bine. happy

| Dendoris a răspuns:

Asta e filosofie sau stiinta. Ceea ce ai postat tu nu are nici o releveanta pentru aceasta categorie.

| dragos120 a răspuns:

Boss, eu in liceu stateam singur in banca si restul erau niste cocalari manelisti ce faceau caterinca si de mine si de restul. Ma simteam atat de mic. Acum ma pregatesc pentru admiterea la Facultatea de fizica si vreau sa descopar cu functioneaza universul. Ei probabil nici acum n-au invatat alfabetul.

Cine sunt eu pe langa ei, cine esti tu pe langa aia. Nu-i baga in seama happy

Apropo, recupereaza la mate, e foarte important. Bafta.

| georgianastan a răspuns:

Asa sunt si eu sad partea dif e ca sunt prima din cls la invatatura. sad toti ma batjocoresc. si eu... sunt rockeritza. de fapt. emo... si incearca sa te gandesti ca esti egal ca ei si ca, cu sigurata ai o calitatr rar intalnita: respectul fata de ceilalti. si gandeste -tr ca viata r frumoasa!