Cand adam si eva au fost facuti era vreo acum 6 000 de ani(daca stiu eu bine)...de at pana acum s-au inmultit destul oamenii incat sa ajunga pe toate continentele
raspunsul pentru intrebarea ta se gaseste in carti istorice( nu mi-a placut niciodata istoria, sorry)
multa dragoste! pa, pa
Vorba profului meu de mate ''is multi neaveniti pe aicea''.
deci, ce vrei sa stii mai exact, eu una nu prea vad intrebarea ( exceptand semnul de punctuatie).
Pai adam si eva s-au pupacit ce au facut ei si au facut cred eu vreo 100 copii dupa copii lor au facut in continuare
OK, amcitit cu atentie, insa nici tu nu esti sigur de ce intrebi.
In primul rand trebuie sa punem ordine in afirmatiile tale:
1. Dumnezeu a creat omul, de fapt Dumnezeu nemanifest a creat gandul, din care a aparut Dumnezeu cel Manifest, care a creat cuvantul. Prin cuvantul lui Dumnezeu s-au format lumile, in cadrul uneia dintre lumi este si universul nostru fizic, astfel si Pamantul pe care traim si noi cu crp fizic.
2. Nu poti sa spui ca trebuie sa crezi si sa nu cercetezi, este o stupizenie. Omul din ceole mai vechi timpuri a cautat sa inteleaga originea si mai ales rostul sau. E important sa stim de unde venim, intrucat ne ajuta sa intelegem incotro trebuie sa ne indreptam si acest incotro trebuie sa fie inapoi spre Dumnezeu.
3. cPrecum se poate intelege clar din ce ne-au lasat vechile civilizatii, noi traim intr-un univers care se bazeaza pe legea echilibrului, mai precis a dualitatii (pentru a ma face inteleasa pe scurt iti spun de principiul Yin si Yang - polii diametral opusi ce se regasesc in toate - adica, nu este bine fara de rau si rau fara de bine)
4. Dacii si Romanii au existat inainte sa se nasca Iisus Cristos - vezi istoria
5. Partea din biblie care vorbeste despre geneza, trebuie inteleasa simbolic. Ea insasi arata originea pacatului care a dus umanitatea cu structura de zeu sa se cufunde in materie si sa isi piarda complet busola. Noi, acum, nu mai stim cine suntem, de unde venim si nici incotro ne indreptam, dar in Geneze se spune cum am cazut si pe aceeasi poata trebuie sa ne intoarcem.
Nu stiu cat de clara am fost, daca mai ai intrebari trimite-mi mesaj sau e-mail.
Oricum, intrebarea ta nu a fost prea clara.
@ʎɯɐɔ "Crede si nu cerceta!" - adevarul doare
@membrugirl2010 -Oamenii NU au fost creatii ale divinitatii, Darwin te poate lamurii mai bine
Daca, sa zicem ca ei au fost primi oameni, inseamna ca toti de pe pamant suntem nascuti cu ajutorul lor. ei au nascut pe nu stiu cine, aia iar au nascut, aia iar au nascut.pana am iesit toti ...nu prea cred in asa ceva dar. daca ar fi fost ei primii singurii oameni de pe pamant. da toti suntem urmasii lor.
Crede si nu cerceta!
Am si eu multe nelamuriri dar nu stiu cum sa ma exprim cand pun intrebarea.
Dumnezeu a facut mai multi oameni.si sa stii ca Iisus s-a nascut in Israel... dacii in tara noastra.romanii in Italia ( romanii aia lu traian ) si tot asa oamenii si-au extins teritorile sau inmultit si tot asa pana azi... P. S daca tot am scris atata imi dai funda?
anonim_4396 întreabă: