| eu_2231 a întrebat:

Am si eu o curiozitate.Multi vb ca in 2012 va fi sfarsitul lumii, isa am auzit intr-un documentariu ca va vi inceputul unei noi ere si ca sfarsitul lumii va fi in 3114. Ce credeti? daca puteti, as vrea raspunsuri logice.

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Logic ar fi sa nu crezi in sfarsitul lumii draga mea.Asa pot sa zic si eu ca o sa murim pe 8 ianuarie 9865.Ma crede cineva? Nu.Indiferent de cat s-ar discuta pe tema asta nu ai cum sa stii adevarul.Pentru ca nimeni nu stie.Mai bine sa privim in viitor cu credinta si speranta decat cu teama

16 răspunsuri:
| costymaximus a răspuns:

Sper sa prind sfirsitul lumii din 3114.Ador finalurile (de orice).

| dksjgpfbgfbopgdfk a răspuns:

Nimeni nu stie exact cand va fi sfarsitul lumii.

cami
| cami a răspuns:

Uraaa, am scapat noi laughing Vb aia "apres nous le deluge" laughing -nu inainte tongue

| mariobros a răspuns:

Un sfarsit va fi cu siguranta, dar nu cred ca niste oameni au atata intelepciune incat sa stie data exacta.Fii linistita caci orice s-ar intampla, lumea va merge mai departe, mai mult sau mai putin decimata.

| BiiBiis a răspuns:

Dupa cum am repetat-o acum 2 minute, nu vom stii niciodata DACA, CAND sau CUM va fi sfarsitul lumii. Asta numai Dumnezeu stie oricat suntem noi de inteligenti, e ceva ce ne depaseste pe toti.

| AvalohAlyn a răspuns:

E posibil sa fie doar o schimbare majora in 2012, un eveniment astronomic, climatic etc. Dar sfarsitul va veni numai cand va vrea Dumnezeu si 100% va fi un sfarsit al lumii pentru ca orice inceput are si un sfarsit.Sanatate.

| bluesky a răspuns:

In Biblie scrie ca nici macar Iisus nu stie cand va fi, doar Dumnezeu, atunci cum sa stie niste muritori pacatosi? straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai logic ar fi ca da, va fi un sfarsit al fiecaruia in parte. da tu vrei ceva sigur? ei cand vei muri, se va sfarsi, si lumea pentru tine si tu pentru lume.asta e sigur.

| NomberOne a răspuns:

Nu stie nimeni cum sau cand va fi sfarsitul lumii.si de unde stim noi ca va fi un sfarsit trist sau unul fericit?

| Palagandrei7 a răspuns:

Sfarsitul lumii v a fi cand v a dori Dumnezeu, cand omul atinge raul si se indeparteaza de Dumnezeu.

Am sa primesc fundita nu? sti despre ce e vorba!

| Ianna33 a răspuns:

straight face 2012 nu repr sfarsitul...mai avem pana atunci. Deja m-am saturat de aberatii de genu'

| november a răspuns:

Calendarul unei civilizatii mayase se termina in 2012, si se spune ce va fi apocalipsa, dar apocalipsa nu inseamna sfarsitul lumii, apocalipsa inseamna schimbare din cate am auzit eu, un cuvant venit din limba greaca, eu cred ca va fi o schimbare, o noua era sau ceva de genu', totul in plan spiritual, cauat pe net si ai sa gasesti copii care se nasc cu tot felul de puteri neobisnuite...

| aberu a răspuns:

Mai intai si mai important e ca tu sa te asiguri ca atunci sind se va intimpla, tu sa fii sigura ca mergi in rai si nu in iad. asa ca pocaieste-te inainte de vreme, sau inainte sa iti sune ceasul'. fii inteleapta. urmezi lumea, sfirsesti ca lumea. citeste si tu biblia fetita draga, nu numai povesti de dragoste.

| nimenialtu_4198 a răspuns:

Logic e doar ca Nostradamus a avut dreptate in majoritatea prezicerilor lui pana in momentul de fata. Asta ne da de gandit...laughing

| udarz13_8810 a răspuns:

Sfarsitul lumii va fi in 3414 12 dec tongue

| udarz13_8810 a răspuns:

Sper sa fie sfarsitul in 2012 kas prind finalurile mai ales l vor fi multe fete

Întrebări similare