Este posibil sa se intample, este posibil si sa nu se intample. Ultima data cand a fost asa, s-a intamplat tsunami-ul din Indonezia.Sa speram ca nu va fi nimic. Dumnezeu sa ne ajute! Numai bine! Oricum va fi interesant sa vedem luna mai aproape si mai mare!
Si mie mi-e frica. am facut pipilica in pantalonasi.
Nu ai ce sa faci daca vine sfarsitul lumii decat sa-l astepti.
Mai e o prostie sa iti fie frica! Nu este prima data cand se aproprie luna atat de mult... Astea pe la tv si pe net care zic ca o sa se intample nu stiu ce naiba abereaza nu stiu despre ce vorbesc au o gandire schizofrenica cand explica de ce o sa se intample nu stiu ce dezastru atunci cand pica trei mere in cap la nu stiu ce gandac...
Da! Luna va fi la perigeu azi, maine poate si poimaine. Dar faza cu "dezastrele si cutremurele" nu-i adevarata. N-ai de ce sa-ti fie frica. Nu lua tot ce se spune in seama ca o sa vezi c-o sa fie bina
Mi-a fost prima oara cand am auzit.Dar acum sa fim seriosi, de cate ori nu au mai anuntat ei sfarsitul lumii?
Ca si atunci cand vom exploda cu totii.Nu e prima oara cand abereaza..Asa ca nu mai crede tot ce zic astia.Cand o fi sa vina, va veni
OOO,ce intrebare interesanta.Pai,maine am auzit ca va fi.Dar cine stie de unde sa stiu eu, daca am 9 ani? Dar am auzit ca in 2001 a anuntat ca va fi sfarsitul lumii si n-a fost.Deci nu ai de ce sa-ti fie frica. Pa Pa
Sincer si mie pentru ca sub tara noastra se afla una dintre cele mai importante placi tectonice din lume si va fi o reala problema dar stai linistita ca toate inspectoratele au fost puse la curent si sunt pregatite in caz de orice si daca ai o pivnita te poti baricada in ea asa este cel mai indicat;-))))
anonim_4396 întreabă: