Acel proces de electroliză îți arată că fiecare apă conține ceva, minerale, sau substanțe organice dizolvate în ea.
Apa este un solvent. în ea se dizolvă. di-solvă, se amestecă alte substanțe. Dacă cantitatea este infimă, apa rămâne în continuare limpede, transparentă. Înafară de apele contaminate tare, fiecare apă conține ceva. Cele minerale, provenite din izvoare subterane de la munte, conține minerale din rocile prin care a trecut.
Toate acele ape minerale care au fost testate sunt foarte bune de băut. Prin acel procedeu, dta ai aflat că fiecare din acele ape, nu este 100% pură, conține ceva, doar atât.
Nici cel care a făcut acel diapozitiv nu a susținut că apele respective nu sunt bune de băut. A arătat doar că unele sunt mai pure ca altele.
In realitate apa nu poate fi 100% pura, ea conține minerale si resturi de substanțe organice într-o cantitate mica. Dar asta nu înseamnă că îți face rău, organismul tău poate procesa sau tranzita aceste substanțe fără probleme, în cantitățile admise. Dacă vrei sa consumi totuși o apa mai pura, încearcă apa speciala pentru bebeluși, teoretic e cea mai curata pe care o poți găsi în comerț. De exemplu Evilan sau Nestlé.
Este normal ca apa sa se coloreze in timpul procesului de electroliza, apa mai contine resturi de substante organice si anorganice.
sopranaCadaverica întreabă: