Mai dudă, pardon Dude...scuze Satană care esti, indispensabili băi ţăranule deghizat stii că omenilor foarte inteligenti cand face gafe se spune ca sunt distrati. Nu sunt de acord ca inteligenta este direct proportionala cu prostia, pai atunci si prostia este direct proportionala cu inteligenta, ori sfant ori drac. AnimaluX Harciog a zis bine "Prostia apare din unghiurile de reflectie ale altor oameni". De gafe nu poti sa scapi mai Satana ismenita insa avem si aici o proportie, esti inteligent faci gafe mai putine, esti prost faci poteca cu gafe, bine tu stii asta dar mai ardem si noi o vorba spriţuită paci'. Băi animaluleX tu din betie trebuie sa-ti revii, mai iesi dracu' din carciuma.
@Dmonik, la-sa profa ca te pup eu, gratuit, dar din placere. Prea rar in vizita pe aici.
Comunicarea cu noi înşine apare atunci când suntem stresaţi şi dorim să ne descărcam, decât să ne înăbuşim furia.
În cazul tău este vorba de dezamăgire. Faptul că ai făcut un lucru pe care nu te aşteptai să-l faci şi care ştiai că nu te caracterizează, te determină să ajungi la autojignire. Cu voce tare, da. În speranţa că îţi va intra în cap că acel lucru nu trebuia făcut.
Georgiana,
De ce nu foloseşti în mod constant diacriticele?
P.S:I'm waiting for the kisses!
"Ptr ca unde-i carte multa e si prostie cu carul"Prostia apare din unghiurile de reflectie ale altor oameni.Am Iq -120.Mai exista vreo sansa sa-mi revin?
Esti om, nu? Poate gafele sunt cele care dau farmecul unei personalitati.
Nu incerc sa explic, fiindca nu-s atat de inteligenta, deci nu voi primi nici macar pupici, dar asta conteaza mai putin.
Desi as putea incerca: oboseala, distragerea pot fi cauze ale "scurt-circuitului"...de ce neaparat PROSTIE?
Schimba mediul, atmosfera, ridica stacheta, ai la indemana toate posibilitatile de a modifica radical situatia.
Tu poti face totul pentru tine. Eu stiu.
Felicitari pentru IQ! ---sincer, nu cu ranjet!
De cele mai multe ori prostia este asimilata naivitatii--- de aici si zicerea populara "pe cat de destept, pe atat de prost"!
și mie mi se întâmpla des, dar am decis ca nu are importanta poate contează pentru ceilalți deci e problema lor?
@via buna întrebare! și eu m-am întrebat dacă sa ma debarasez de ele sau nu...dar mi se par asa, puțin ca sarea și piperul, ca sa zic asa
hei,știi la ce m-am gândit? zici ca ești inteligent-deci dacă te provoc la un șah online, ce zici? sunt o "prada" ușoară ca nu am jucat de ani de zile și nu trișez, promit
@ÉrotiqueConseils de ce le-as folosi? mi se par puțin plictisitoare-poate exagerez, dar asa simt
@ÉrotiqueConseils fac "mea culpa" am înțeles greșit la ce te referi sorry de fapt, încerc, dar se pare ca uneori ma grăbesc.Asta e tot
Harciog - eu stiu cum e treaba cu caru´ si prostia.Eu vroiam sa eschivez, sa ma dau peste cap si sa scap Pot sau nu pot?
PS. Din ce vrei sa-ti revii? Esti Ok asa!
@Demonik, da, sunt om.Intr-adevar, poate ca nu e vorba de prostie ci doar de o plafonare din lipsa competitionala.Acum, nici eu nu stiu sigur daca imi caut provocari pe masura. Poate ca ar trebui sa ridic stacheta.Ce zici?
Eu nu am probleme de a ma exprima cu cei din jur, insa cand a venit o verisoara a unei colege cu noi prin oras... Nu mai stiam sa vorbesc, spuneam numai prostii si nu reuseam sa-mi revin din "scurt-circuitul" ala... "Ba, ce prost am fost."
Cu cat sti mai multe cu atat iti dai seama cat de putin sti si cat de multe mai ai de invatat. te felicit pentru IQ, dar fiind asa inteligent da-ti seama cat de multe lucruri nu sti si bucura-te ca mai faci si gafe ca sa ai greseli din care sa inveti...
Daca am o aparatura de ultima generatie capabila de cele mai inexplicabile experiente stiintifice, pe care nu o folosesc decat sa-mi faca ochiuri de oua la micul dejun, nu inseamna ca ei ii scade targetul potential...ci doar ca eu nu stiu sau nu vreau sa o folosec la parametri maximi...
Faptul ca IQ tau e cat e, nu inseamna ca tu il si folosesti la capacitatea maxima...revizuieste-ti atitudinea si pune-ti creierul la munca!
Nici eu nu imi pot explica cum un baiat atat de inteligent...
Ps:continuarea o stii doar tu
Multumesc!