In primul rand învață să porți un limbaj educat oriunde indiferent de loc (citez "da te in *** mea handicapat")
Și în al doilea rând de unde știi că a murit daca zici că nu ai văzut-o niciodată?
Am vz doar inainte sa moara cu cateva minunte, e o poveste ff lunga daca nu ma credeti cautati pe yt fetita de 10 ani moarta in parcul herăstrău
Pentru ca ramai cu trauma ce ai
A murit apr langa mine dar atunci a fost prima oara cand am vazut o dar mrg
Era o vorba in batrani care zicea asa:
"Daca vrei sa crezi in fantome e perfect ok, in schimb daca le si vezi trebuie sa faci o vizita la psihiatrie."
In alta ordine de idei, probabil doar esti o persoana foarte credula cu o pasiune dubioasa pentru paranormal asa ca orice pata de mucegai pe care o vezi, pentru tine e o fantoma. E la fel cum babele vad cate o icoana in fiecare balega.
O sa supravietuiesti, povestea ta nu are logica nici macar pentru pasionatii de strigoi si varcolaci.
Poți să mă contactezi în privat. Eu studiez acest fenomen și îi dau conotație fizică iar nu religioasă.
Fabulezi, n-ai vazut nimic, ai avut halucinatii. Sugrez control psihiatric. Nu trebuie sa-ti fie rusine, important este ca halucinatiile sa nu te aduca in punctul in care vei rani pe cineva sau pe tine.
Ai fi surprinsa sa afli ca astazi au mai murit si alte 150.000 de persoane pe care nu le cunosti.
O sa intelegi, poate, cand mai cresti ca nu exista stafii.
Pai daca nu ai vazut-o in viata ta, ce legatura are? Cu ce te afecteaza pe tine? Nu are nici o legatura.
Faza e ca e o coincidență prea mare, nu o cunosteam, dar ceea ce am vazut fantoma sau nu, eu am vazut ceva. Fata pe care am vazuta seamana destul de mult cu fata care a murit.
Daca te referi la fata care a murit, nu are nici o legătură cu mine singura chestie a mirit aproximativ langa mine
Dacă ai văzut ceva neobișnuit ar fi potrivit să tii pentru tine. Paranormalul nu poate fi împărțit cu toți.
Eu ştiu doar că d.p.d.v. religios, şi aşa cred şi eu, că fantomele propriu zis NU există ci sunt spirite de demoni care iau înfăţişarea oamenilor decedaţi ca să amăgească omenirea că există fantome iar unii credulii să apeleze la spiritişti pentru a comunica cu spiritele rudelor decedate. Haha...ce decepţie din partea diavolului şi a demonilor săi.
Cum naiba sa nu ma intereseze subiectul daca dracu a murit o fetiță de 10 ani langa mine dar mrg
Ia explica și mie cum ai văzut fantoma! De fapt, in întrebarea ta nu scrie nimic legat de aspectul fizic al fantomei. Trebuia sa descrii amănunțit trăsăturile feței și ale corpului. Dar nu! Nu ai descris! E o fantasmagorie. Nu as vedea ce treaba ai tu cu asta. Te-a afectat cumva asta familia? Și de unde știi ca a murit fata respectiva? Hmm, de la televizor! Încearcă sa nu mai ai astfel de gânduri proaste. Încearcă sa nu te mai uiți la filme de groaza ca îți vor afecta foarte mult viața și vei ajunge in faza in care îți vei ruina viața! Fantomele NU exista! Nu poate sa existe o fantoma! Nu exista suficiente dovezi, nici măcar UNA! Atunci când ești singura in casa sau când ești cu cineva și ți-e frica, îți apar așa, ca știrile îngrijorătoare despre COVID scene cu fantome și îți e frica! Trebuie făcută de urgentă o vizita la medicul psihiatru pentru a vedea dacă ai halucinații și atunci vei face distincție între reale și paranormal.
Ba omule fata a murit apr langa mine nu la televizor dar mrg
Terminata esti tu copile cu limbajul rau de mahala. Si parerea mea e sa te duci tu sa-ti faci un control pe la psihiatrie ori dezintoxicare sau poate amandoua.
Prea multe filme, fețe asemănătoare vede oricine, dar întrebarea e, de unde știi că era fantomă?
Buna!
D-zeu sa o odihneasca in pace!
Fantoma - a facut vreun gest/semn? Daca nu... ramane un mister!
Pai stai, ai vazut o fantoma, iar dupa 4 zile a murit cineva la ora 4 exact ora la care ai vazut fantoma, aceasta fantoma nu avea treaba cu tine, si cred ca ti-ai imaginat asta, cineva care chiar crede ca a vazut asa ceva ar pune si o locatie si o detaliere si nu prea cred ca fantomele se arata asa random ca daca ar fi asa le-am spune si neata cand ne ducem la munca. Si nu am inteles ce coincidenta este ai vazut fantoma acum 4 zile la ora 4 si asta a murit la ora 4... Cred in fantome dar spiritele se duc in rai sau iad, nu stau si dau tarcoale asa ca se plictisesc. Daca ai spune si cum arata, unde, ce facea, ce faceai tu era alta chestie, nu zic ca esti nebuna dar poate ti s-a parut, omul poate sa isi imagineze ca vede orice, chiar orice si dupa i se pare ca e adevarat.
LisaJulie întreabă: