| BurN a întrebat:

Am vazut ca s-au pus ceva intrebari despre D-zeu si Rai, Iad la categoria asta.
Pai daca nu credeti in D-zeu si Rai, Iad, voi ce credeti ca se vor intampla cu sufletele voastre dupa ce muriti? (reincarnare, etc. )

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Murim.Suntem plansi.Bagati in sicriu.Plimbati pe la biserica.Bagati in mormant, Plansi mai cu foc de data asta.Acoperiti de flori.Incepem sa fim uitati inca inainte de a incepe sa putrezim
Si ne gasim linistea sub forma unui somn vesnic, fara vise, fara nimic. Sfarsit

18 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

A vazut cineva macar un suflet din zecile de miliarde de oameni care au murit pana acum de la aparitia omului? Sa-mi spuna si mie.

| Vizitiul a răspuns:

Daca credem in Dumnezeu, Rai si Iad, crezi ca vom sti ce se intampla cu sufletele noastre? Ai pus intrebarea in asa fel incat, daca noi credem in Dumnezeu, Rai si Iad, cu siguranta vom sti ce se intampla cu sufletele noastre. Nu, nu vom sti! Pana la urma, sufletul e spirit, si nu-mi pasa ce se intampla cu el dupa moarte. Imi pasa ce se intampla cu el acum, in prezent...

| Vizitiul a răspuns:

Zenithf- Toata stima si respectul pentru tine, dar simt nevoia sa te intreb ceva.
"Pai stai numa' putin, ca cei care nu cred in Doamne-Doamne iti vor spune ca: "asa zisul suflet nu exista, ca tot ce se petrece in corpul unei fiinte vii sunt reactii chimice s. a."
Trebuie sa crezi in Dumnezeu pentru a-ti da seama ca posezi suflet? Unde scrie in biblie asa ceva? Banuiesc ca din biblie stii de Dumnezeu.
Aici nu sunt de acord cu tinehappy.

| Vizitiul a răspuns:

Alphawolf -Daca n-ai crede in Dumnezeu, nu ai simti faptul ca o intepatura de ac doare?

April
| April a răspuns:

Desi cred in Dumnezeu, chiar daca nu si in niste locuri care s-ar numi"rai"sau"iad", marturisesc cinstit ca moartea mi se pare ca suflatul intr-o lumanare; nimic nu mai e dincolo.Totul se disipeaza in neant. Mi-ar placea ideea de a ma reintoarce prin reincarnare pe Pamant, dar nu cred in ea. Dar, cu siguranta, in ultima clipa voi afla.Sau voi uita. Instantaneu...

| Alphawolf a răspuns:

Pai daca nu cred in Dumnezeu, ce ma poate face sa cred in suflet?

| Alphawolf a răspuns:

@Momit, nu cred ca are legatura exemplul tau, daca te referi la faptul ca nu cred in existenta "sufletului". Cuvantul "suflet" se refera la ceva individual de corp. Corpul traieste datorita sufletului, iar sufletul este ceva ce apartine divinului. Sufletul este un spirit. Corpul moare, dar sufletul nu(religios vorbind). Cuvantul "suflet" are provenienta religioasa, dar s-a facut o obisnuinta si, a capatat multe intelesuri.
Later edit
Daca exista suflet, exista si supranatural(Dumnezeu)! Stiinta inca nu stie nimic...

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ateii nu cred în nimic și nici în viața de dincolo ori reîncarnare!
Pa, pa.

| DorelSudoru a răspuns:

Eu cred ca nu avem suflete big grin se opreste organismul si gata mori e inexplicabila senzatia pentru. ca nu mai exista nici o senzatie si nici un sentiment

| Thunder a răspuns:

Crezi ca stie cineva ce se intampla dupa moarte? Nimeni nu a trimis vreun material video dupa ce a murit. Noi doar facem presupuneri despre ce s-ar intampla dupa ce treci in nefiinta. Facem presupuneri pentru toate, de la originile universului pana la ce se va intampla in anul 2012. Daca 1 miliard (nu stiu numarul exact) de oameni cred intr-o prostie, adica rai si iad, tot prostie ramane. Mi se pare penibil sa cred ca ma bate un drac la fund cand mor.

| Zenithf a răspuns:

Pai stai numa' putin, ca cei care nu cred in Doamne-Doamne iti vor spune ca: "asa zisul suflet nu exista, ca tot ce se petrece in corpul unei fiinte vii sunt reactii chimice s. a."

| CobraLeon a răspuns:

Am mai spus-o de o suta de ori. NIMENI NU POATE STI CE SE INTAMAPLA dupa ce mori. Va bazati pe niste randuri de hartie? sau pe vorbele unor persoane? Sa fim realisti. Daca viata este, sa ii spun asa, UNICA. Daca dupa moarte nu se mai intampla nimic cu tine? Ce ai realizat toata viata ta? Ganditi-va.

| greenmile00 a răspuns:

Eee reincarnare... canci
nu se mai intampla nimic, pur si simplu nimic! imagineaza-ti nimicul, poti? iti zic eu ca nu poti, 99% din oameni cand se gandesc la nimic, se gandesc la negru, si nimicul nu e negru, nici macar negru laughing)

| bozo a răspuns:

Eu cred ca sufletul tau dispare daca esti un nimeni si mai traieste daca mai reuseste sa faca ceva valuri in constiintele celor care raman. Oricum poti sa iti pierzi sufletul si in timpul vietii.

| anss23 a răspuns:

Eu cred in reincarnare.

Răspuns utilizator avertizat
| ^__^S.y.m.o.^__^ a răspuns:

Cert este ca odata si odata vom sti sigur!

| Pheno a răspuns:

Dupa moarte bantuim lumea cand merge la dusuri.