| TamplaruAnisoara a întrebat:

Am văzut in urma cu ceva timp un spectacol gratuit dat de grauri. Ma aflam in camp cu o vecina la marginea satului. Strângeam chimen pentru ceai. Deodata a apărut deasupra noastră ca un nor o mulțime de grauri. Si a început spectacolul. Fiindcă a durat mult, atât eu cat si vecina ne-am așezat pe spate in iarba ca sa nu pierdem nimic din el. Eu cred ca graurii sunt cei mai buni actori si regizori nu oamenii. Cum explicați acest lucru? Cine ii învăța? Si cum de sunt atât de ascultători? Nu a greșit nici macar unul. Ceea ce face aviația la sărbătorile lor este nimic pe lângă spectacolul dat de grauri pe care l-am văzut.

Răspuns Câştigător
| Sophieka a răspuns:

Buna

Superba intamplare! Sper sa mi se intample si mie!
Aprob ceea ce a scris Andrei, avem un creator care se regaseste in noi si in tot ceea ce este iar fiecare venim cu insuririle noastre!

Intamplarea aceasta a fost ca "magica". Ma bucur ca ati trait-o si nu v-ati comportat ca niste derbedei! A fost modul *Universului* de a comunica cu voi si a va spune ceva prin asta. Reflectati!

La cat mai multe intamplari deosebite!

| TamplaruAnisoara explică (pentru Sophieka):

Nu am descris spectacolul mai amănunțit deoarece nu exista cuvinte pentru a-l descrie. Erau atât de multi pe un cer senin si părea ca e filmat si nu realitate.

| Sophieka a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Da! Te cred! Am ramas si eu surprinsa de postarea ta! Ma bucur pentru intamplarea voastra si va doresc cat mai multe! happy

| TamplaruAnisoara explică (pentru Sophieka):

Mulțumesc!

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce usor rezolvati voi totul, un creator lea invatat el personal pe toate, in loc sa vada de copii care mor in africa si de cata suferinta e in lumea asta el invata pasarile cum sa zboare, minunat ce sa spun

| Ineys a răspuns:

Cred ca e ceva instinctiv. De obicei cand zboara in grup, pasarile fac pentru pentru anumite avantaje printre care: caldura, aerodinamica, pentru a se proteja de predatori, etc etc.

Din ce am citit despre subiectul asta am inteles in pare parte ca pasarile se copiaza una pe cealalta. Initial sunt cateva care dau startul si restul le urmeaza dar nu doar atat. De asemenea pot sa anticipeze ce miscari urmeaza si in ce directie se misca, etc.

E ca un grup de dans ( poate nu e cea mai buna comparatie ) dar gandeste-te ca se urmeaza si un lider si in acelasi timp se asculta si muzica si se stie dinainte ce urmeaza si care sunt miscarile.

Despre invatat nu sunt sigur cum se intampla. Probabil de mici zboara cu parintii lor in grupurile astea mari si inca de atunci copiaza miscarile parintilor.

| Andrei007007 a răspuns:

Exista un creator pe lumea asta in cazul in care nu stiai, tot ce misca este "programabil" nu trebuie invatat, de aceea multe animale salbatice care sunt domesticite alt lucru in afara de a manca, a se "holba" si a incerca sa scape nu prea stiu sa faca. Gandeste-te logic ce ar insemna ca fiecare fiinta de pe planeta sa nu aiba un scop anume pe planeta asta, ce-ar iesi?