Ai vazut E & E, nu stiam ca a aparut in Ro.
In film, Einstein a explicat bine, intinzi perfect un cearceaf si o bila se misca pe el in linie dreapta. Pui un pepene pe respectivul cearceaf, si lucrurile se schimba, dar nici el nu si-a gasit raspunsul, deci nu ai sa-l gasesti nici tu, pentru ca nu se cunoaste.
Pot sa-ti spun CE face gravitatia:
Deformeaza spatiul si timpul.
Cum functioneaza insa...
S-au descoperit, apoi nu s-au mai descoperit undele gravitationale, s-a incercat cuantificarea teoriei relativitatii si nu s-a reusit, cat despre gravitoni, "motoarele" gravitatiei, sunt inca particule ipotetice.
E adevarat, s-a preconizat ca s-ar misca mai repede decat insasi lumina insa tot ipotetice raman. :p
Am si eu o nelamurire, daca vad ca se discuta despre gravitatie aici. Einstein spune ca exusta spatiu timp bla bla si ca deformarea lui da gravitatia.E ok, dar cum ramine cu miscarea? De ex am citit destule articole nu doar filme ci chestii reale ce vor unia sa construiasca, ARCE unde oamenii sa poata locui in spatiu sa aiba habitat si gravitatie ca pe pamint.Ei spun ca aceste arce se rotesc pentru a da gravitatie si etc.Pai cum ramine atunci cu ce spunea Einstein spatiu, deformarea lui povesti nemuritoare sau cum? Pai un corp are o masa correct? Acea masa deformeaza spatiul si ai o gravitate de.Pai de ce ai mai roti acel corp sa creezi gravitatie odata ce gravitatie ai data de masa? Dupa Einstein si altii masa da gravitatia, care cu cit e mai mare cu atit si G este mai mare.Pai de ce pisici astia care vor sa construiasca manevreaza sau vor cel putin prin rotatie sa faca gravitatie ca pe pamint? Atunci chestia cu masa cu spatiul nu este valabila sau cum e?
Adica visezi sau cum? Odata ce pasesti ca si pe pamint cum poti sa spui ca nu-i tot aia.Dar care e? Ce conteaza prin ce mijloc ajungi sa faci un lucru, important este sa il faci si sa functioneze corect? Deci gravitatia nu cred ca poate i suplinita prin altceva decit gravitatie. Daca tu stii mai multe, ori intelegi ceva din ce unia vor sa faca sau spun explica sa pot intelege si eu.
Nu stiu daca intelegi insa forta este o forta, nu are o viteza de deplasare, totul se petrece instantaneu.
In momentul in care impingi o bila cu o forta apare forta, in momentul in care te opresti dispare.
Gravitaţia nu are nici o legătură cu apusul şi răsăritul soarelui. Asta e doar o iluzie. Soarele nu urcă şi cade de pe cer. Pământul se învârte.
Bon'jur piscot + multumiri ca ne_ai facut taranoi :d
Ca recompensa pentru insulta,,, iti tragem un gigantic,,, pupic }{? explozibil?
Cand?
Delirezi?
Spune'i lui Raizing ca aceasta este saptamana in care ascult Nu pagadi, nu muzica latino.
Sa se execute, daca este cunoscator.
De eram,,, postas,,, ii dadeam si o,,, scrisorica,,, Nu_s!
Asa ca -nu_i zic nimic!
Daca s_ar,,, executa,,, ar atarna de gatul tau
Atunci, mai am numai o curiozitate in ceea ce te priveste.
De ce ai ales sa imi comentezi la intrebarea asta?
... din Oz, Dorothy...
:::::::::: Filmul :::::::::: nu bate realitatea!
Realitatea bate filmuletul, mereu
B'ne mah,,, Actorule=)),,, ruleaza-n alta parte!
ps: daca o scot la o plimbarica, prin casa groazei https://www.youtube.com/watch?v=k1OAGJuPKLU, iti dai seama ca face pe E@ :x șșșșșșșș n`am poftEEEEE de schimbat scutece,,, La Fetite Micute,,, =))
:x:x on-going: }{ }{ }{
Voi nu aveti treaba?
Ti'am spus sa imi gasesti Nu Pagadi, ca asta ascult!
Daca nu esti in stare, nu mai comenta la intrebarile mele.
Ti'am spus sa imi gasesti Nu Pagadi, ca asta ascult!
- nu, zic pas
anonim_4396 întreabă: