| claudyupkz a întrebat:

Am vazut la TV ca un satelit care cade cu o viteza de 32 de mii de km la h va cadea in aceasta seara dar nu se poate constata exact unde, are careva vreo presimtire?

Răspuns Câştigător
| HeliosMetal a răspuns:

In mare parte v-a arde in atmosfera deoarece la acea viteza de frecare cu aerul, caldura este foarte mare si ia foc.Nu va fi nici un pericol pentru noi.Si locul unde v-a cadea nu este foarte important, nici macar pentru cei de la nasa, oricum nu vor avea ce sa mai faca cu satelitul.

5 răspunsuri:
| AoiTori a răspuns:

Da...asa am auzit si eu. Da' stai linistit ca nu-ti va cadea in cap.

| anonimgl a răspuns:

Bine ar fi sa cada peste Basescu!

| anne1 a răspuns:

Nici o presimtireoh go on.acel satelit cand inrta in atmosfera se destrama si va cadea in mai multe aprti, putin posibil sa cada si la noi, oricum daca va cadea nu se va simtii nimic.Acele bucati din satelit sunt foarte mici,nici nu s-ar simti, ca si cum ai arunca o piatra mai mare pe asfalt, cam asa ceva.Nu te speriastraight faceadica mrg si eu m-am speriat oarecum dar dupa am vb cu mai mutel pers si miau explicat.winking

| AmatoruTau a răspuns:

Ar fi un miracol daca ar cade pe fiecare scoala din RO o bucatica din stelit ar fi frumos pacat ca e imposibil tocilarii=LOL mie serios nu-mi place scoala in unele domenii