| George_Rusu_1987 a întrebat:

Am vazut tot feluri de intrebari si raspunsuri, dar n-am gasit o intrebare care sa ma intereseze. O fi pe acolo pe undeva dar eu n-am vazut-o, cum ne putem descoperi calitatile umane si functiile lor si de ce sunt barbatii respinsi de femei? Langa un barbat poti sta linistit si poti vorbi linistit, pe cand langa o femeie apropierea e cam respinsa sau distanta si nici macar nu apuci sa deschizi gura. Oare de ce? ce e asa de rau la barbati si asa de multe defecte? sau de ce se crede femeia mai presus decat barbati..ca pana la urma suntem egali din nastere.

7 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Nu stiu de unde ai tras concluzia asta, tu crezi ca o femeie cand vrea sa si-o traga alege vreun destept, nu taticu, alege animalul care ii place.

| fabiola a răspuns:

Daca tot stii sa apreciezi valoarea, ignora prostia si zau ca ti-e mai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunten egali din nastere, mai ales cand avem hormoni diferiti care ne influenteaza starile.Asa cum zice si Hombre, femeia isi alege partenerii cei mai puternici, daca n-o facea acum eram pe cale de disparitie. Daca te-a respins inseamna ca nu erati compatibili.Acum compatibilitatile tin cont si de intentiile ei, daca erai in baston si cu o borseta cu carduri, altfel iti sapa groapa, asa ca ea nu vrea sa inceapa s-o faca pe groparul cu tine, daca tu nu dai semne de a pune piciorul in cosciug.

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai chiar daca-r da semne de pus piciorul in cosciug daca nu are carduri si cont barosan degeaba. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

ti-ai stricat placerea nevinovata si ai pus intrebarea, te crezi singurul inselat? eu cred ca tot barbatul e cel mai parsiv

| cmihai98 a răspuns:

Stii de ce pentru caele femeile se cred mult deasupra standardelor noastre de asata

| Realyty a răspuns:

Femeile se cred deasupra noastra doar ca sa vada cat de insistenti suntem, daca te intereseaza o fata anume si ea te respinge atunci insista si ea nu te va mai ocoli.Succes!