| RAY a întrebat:

Am visat ca soarele urca in sus si in jos dar cand facea asta totul lua foc, se poate asa ceva? Nu răspundeți daca nu aveti habar

10 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Se poate daca s-ar apropia prea mult de pamant, si dupa aia sa o ia in sus si in jos, altfel nu. Adica punctul de plecare de unde o ia in sus si jos, sa fie prea aproape de pamant incat sa luam foc.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Era un obiect care se mica in sus si in jos,semana ca luna sau ca soarele, unde aparea lasa totul in foc, eu eram in indepartare, am alergat in casa si am salvat pe cineva inainte sa ia foc apoi ne am ascuns in canalizare ca si toti care au supravetuit, era plin de oameni acolo si sobolani

| RAY explică (pentru RAY):

Faza e ca eram comstient de vis, nu stiam ce e acel obiect, arata ca un obiect alien

Sunt foarte constient in vise mereu ma intreb in vise care e realitatea,. trec dintr un vis in altul, ma intreb care e realitatea, adica sunt realist si in vise

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Da, visele pot avea tot felul de teme, e aleator, multi sunt f constienti in vise, insa unii nu se intreaba care e realitatea, ca in vis nu stie ca e vis, tu esti realist si in vise se pare.

Eu sunt realist, pentru ca daca vad pers decedate stiu ca nu sunt in viata, la fel cu orice lucru sf, sunt ateu si realist, crezi ca creierul reptilean il poti schimba? Crezi ca genetica e o cauza mare pentru obezitate?

Si eu in vis parca cand am visat-o pe bunica in paralel stiam ca nu mai e, dar uneori nu imi dadeam seama.

Genetica este cauza obezitatii prin faptul ca predispune la pofte si foame peste normal, nu exista alt mecanism.
Aia cu, ca altii mananca mult si nu se ingrasa, e vrajeala, n-are cum, oricine sare de Kcal arse, se ingrasa, in afara de cei cu hipertiroidism si hipoasimilare.
AIa reglati mananca doar cat trebuie in mod natural fara sa se abtina.

De ce de mici putem face diferenta intre o persoana urata vs frumoasa?

Ptr ca asa am fost programati sa distingem de fapt cine are calitati evolutioniste si e bun pentru cuplat (adica acel frumos asta emite, ca
e bun pentru asta), sau nu, natura nu vrea sa ai de a face cu cei care-s inutili pentru specie, asa ca cine e inutil si nu are calitatile cerute, natura a facut sa-i vezi urati ca sa nu ai de a face cu ei, sa nu-ti placa, sa te feresti de ei.

Ca natura considera util un om care e eligibil pentru perpetuare, atat, din pacate, n-are treaba cu sufletul, cu comportamentul sau altele.

| davidgati1 a răspuns:

In vise totul e posibil.