anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vorbit azi cu o doamna care lucreaza la protectia copilului si imi spunea ca majoritatea copiilor ajung acolo ca parintii divorteaza.

Ea spunea ca majoritatea divorturilor se produc din cauza femeilor, cica 8 din 10 femei intentioneaza divortul.
Ce parere aveti? Asa au ajuns femeile?
Eu nu stiu, doar intreb.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ele inseala mai usor dar ei nu le lasa. Divort din cauza financiara, bataie sau betie din partea lui. Apoi altul care e rau o prinde si ii schimba pana ajunge ultima terminata. Un tip bun in trup & suflet e asaltat numai de nenorocite altfel nu se vaitau multi pe net dc nu au femeie sau mor virgini.

| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Pai de ce nu o lasa? e o alegere.
Oke deci esti de acord cu mine ca ele inseala mai mult decat noi nu?

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Sant dependenti pentru ca gatesc & fac curat. De acord cu tine, mai bine traim singuri decat stresati oricand ne poate insela. Cand ai chef gasesti sex bani sa ai atat. Spune-i lu tanti ca stii pe cineva cu bani care nu a avut niciodata o relatie si a schimbat femeile toata viata. Dar are masina scumpa, apartament luxos si face partedin categoria mgtow din cauza asta ca femeile inseala, sa stie ca ii dau dreptate de acord cu ea sant si eu

| Wr3nch a răspuns:

Da femeile au ajuns bine, ca acum nu mai trebuie sa stea langa batausi, betivani si pariori or in strada, cum era pe vremuri (ca majortatea parintilor inapoi nu le primeau, si nici job sau alte sanse nu aveau). Rata de divort dinb vina barbatuui e considerabil mai mare, baga un ochi aici

https://media.hotnews.ro/......ivort4.png

| anonim_4396 explică (pentru Wr3nch):

Ok m-am uitat pe acela, restul nu m-au convins dar cele 2 puncte : agresiune si alcoolism, astea chiar au logica! Cunosc cateva cupluri in care e pe cale sa se destrame datorita acestor 2.

Da dar la infidelitate femeia e campioana, din ce spun statisticile aici.
Si cred ca e cel mai important punct.

| Wr3nch a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu te-ai uitat bine ca e aproape 200 la amandoualaughing) Graficul e mult mai lung la barbati ca ei exceleaza la alte situatii, unde e aproape dublu ca la femei si tot din vina lorlaughing

Da cred si eu ca e fain sa vedem doar ce ne convine.

Scuze am inteles eu greist probabi. Deci la femei ''motive de divort'' - infidelitate conjugala: se refera divort din cauza ca barbatul a inselat-o? sau ea a inselat?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Adica se poate interpreta in 2 feluri laughing

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Posibil sa fie Adevărată nu știu sigur

dar eu sunt sigur 100% mai mulți copii sunt acolo Findcă sunt abandonați lăsați in voi sorți pur și simplu îi face și îi aruncă acolo infecțiile astea ăștia nu-s părinți sunt uni așa ziși numiți părinți nu-ți vine sa crezi ca chiar există așa oamenii

| IubescRomânia a răspuns:

Într-adevăr, rata de infidelitate a femeilor a crescut drastic ultimele decenii. Femeile își arată frumusețea și farmecele spre a seduce bărbații, ducându-i în păcatul trupesc. De aia sunt eu necăsătorit.