Valei maica, am putea face referate intregi numai la a incerca sa vedem ce ar insemna "greseala"fata de atitea orientari dupa tot felul de sisteme religioase.Deci numai despre un cuvint,dar dupa tot ce ai scris? Mai succint cred ca Dumnezeu nu constituie decit ideia de absolut,indiferent ca esti in MISA, indiferent in ce religie crezi si, odata cu integrarea in absolut devii una cu El.Deci cred ca Iisus precum si alti iluminati, au exstat si au atins absolutul.
1.Iisus n-a existat.
2.Presupunand ipotetic ca ar fi existat,putea foarte usor sa greseasca,pentru ca daca ar fi existat, nu era in niciun caz de sorginte divina, ci era un simplu pastor.Multe popoare antice(persii,sumerienii,etc.) au avut anumiti corespondenti, daca ii puteam numi asa, pentru Iisus.Ba unul la persi avea 12 discipoli(=apostoli), ba se vorbea la alte civilizatii mesopotamiene despre Inaltari misterioase ale unor personaje nu cu mult diferite.Sunt foarte multe teorii care pot sustine ideea existentei lui Iisus,dar una singura, si buna, care sustine inexistenta lui.De ce scribii timpului,nu conteaza de care ar fi fost ei; greci,romani-nu au mentionat nicaieri existenta acestui Iisus Hristos,si de ce doar israelitii o mentioneaza, si nu prin scribi, ci prin Biblia>
3. Daca exista Dumnezeu, Iisus nu era sub nicio forma fiul Lui, prin absolut nicio metoda
4. Daca exista,bineinteles ca poate sa greseasca.Un zeu care atat de multa manie cata are el, dovedita de foarte multe ori, poate sa isi ''piarda cumpatul'' si intr-o situatie de genul acesta.
5. Evreii mint.Thora si Talmud-ul sunt niste carti ce nu pot fi probate,sunt niste scorneli mizerabile,si nu trebuie crezute, pentru ca se spune in ambele, ca evreul este stapanul lumii.Si asta e pe langa.Mult prea pe langa.
Ce treaba are religia unor oameni cu religia altora? Da au cateva notiuni comune dar in rest gol. Nu mai sta dupa toti incultii gen Pavel Corut care sunt contradogma si nu ofera nici o dovada care sa le sustina teoremele.
Da? si ce ti-a zis?
Serios... un algoritm computerizat nu-i mai tare ca Dumnezeu, intelegi? Vezi cazul cu acceleratorul de particule, s-au **** in el, si voiau sa-l faca cea mai mare inventie... bani dati aiurea.
Vreau si eu sa vizualizez anuntul descoperirii facute de cei doi israelieni, daca nu-ti cer prea mult. Ma intereseaza tare mult tipul de algoritm folosit, pentru ca eu am aflat cu multi ani in urma faptul ca Thora nu este divina, iar evreii sunt niste mincinosi notorii.
Sper ca nu faci parte dintre cei care-si inchipuie ca dumnezeu este un mos cu barba alba, cu birou unde sa-si scrie memoriile (cum reiese din postarea ta). Asta ar inseamna ca nu cunosti absolut nimic despre divinitate.
Te rog sa-mi trimiti lucrarea celor doi israelieni.
Wordofthat999999 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: